Jeff
UFC Featherweight
U nas ten problem nie występuje, bo pracownik sam musi sobie zapewnić narzędzia na montownie, my zapewniamy zimną halę i zimną wodę w kranach.Jakie zdanie na to ma @BogdanJanusz i @Jeff ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U nas ten problem nie występuje, bo pracownik sam musi sobie zapewnić narzędzia na montownie, my zapewniamy zimną halę i zimną wodę w kranach.Jakie zdanie na to ma @BogdanJanusz i @Jeff ?
Zdanie już zakopane za jabłonkąJakie zdanie na to ma @BogdanJanusz i @Jeff ?

Krzysiu nie ładnie tak kolegów sprzedać.Jakie zdanie na to ma @BogdanJanusz i @Jeff ?

Sprzedaliśmy to my, ale durszlaki niby eko, a tak naprawdę zrobione z najpodlejszego aluminium na ostatnich targach gospodarczych w Górkach Noteckich. Oczywiście bez gwarancji producenta.Krzysiu nie ładnie tak kolegów sprzedać.![]()
Sprzedaliśmy to my, ale durszlaki niby eko, a tak naprawdę zrobione z najpodlejszego aluminium na ostatnich targach gospodarczych w Górkach Noteckich. Oczywiście bez gwarancji producenta.

20:32 i już takie problemy w głowie? Ile wypite?Ale za którą tym karłowaty drzewem które zwiesz jabłonką. Czy za prawdziwą Jabłonią ? Czy masz na myśi jedną z miejscowości w Polsce

Jak wbije i nie wyciągnie to możesz jeszcze być zarobiony
Noga, dupa i drzwiKaszojad:
View attachment 135473

Poprawiłem.Kubełkojad:
ArbuzojadPoprawiłem.
Poprawiłem.
Poprawiłem.
CzarnuchArbuzojad