Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Myślałem że ktoś krzaka połamał

Drewno konkurencję zlikwidował i teraz opyla ich kończyny na olx z fakturą na własną działalność? Nikogo się nie boi skubaniec

To zestrzeliwanie kaczek.te zestrzeliwanie kaczek

Przecie napisał, że w zestrzeliwanie kaczek.A skąd wiesz w co on chce grać.
![]()

Mordo ale historia! Jak ty się po takim czymś podniosłeś? Czy nie ‘przepracowałeś’ tego jeszcze?Masz sprawny pistolet? Bo kurwa zawsze chciałem skutecznie pograć w te zestrzeliwanie kaczek, a to mi nie działało nigdy i na mojej kasecie z grą olimpiadą to zawsze przejebywałem kategorię strzelania do dysków do zera bo mi nie działał![]()
W pegasusie też była taka gra? Bo z tego co pamiętam to strzelałem do kaczek z pistoletu, ale to było w w Nintendo.Masz sprawny pistolet? Bo kurwa zawsze chciałem skutecznie pograć w te zestrzeliwanie kaczek, a to mi nie działało nigdy i na mojej kasecie z grą olimpiadą to zawsze przejebywałem kategorię strzelania do dysków do zera bo mi nie działał![]()
Na pegasusie też.W pegasusie też była taka gra? Bo z tego co pamiętam to strzelałem do kaczek z pistoletu, ale to było w w Nintendo.
Na Commodore też, plus pare innych portów jeszcze było. Śmieszna gra, coś tam działo się z psem jak przynosił kaczki.Na pegasusie też.