Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chciałem wrzucić do Skóry, ale kolega mnie tam pogonił2 posty wyżej. 2 tygodnie wczasów od wrzucania. Daj ludziom odpocząć od tych sucharów, proszę.
to wrzuciłem tutaj na szybko, a do Sucharów za często nie zaglądam (zaledwie 61 postów w 1,5 roku!) czyli jakie daj odpocząć 
Nękasz nas tymi wrzutami kasjusz... za takie powtórki to niejeden premium straciłChciałem wrzucić do Skóry, ale kolega mnie tam pogoniłto wrzuciłem tutaj na szybko, a do Sucharów za często nie zaglądam (zaledwie 61 postów w 1,5 roku!) czyli jakie daj odpocząć
PS. a to już podchodzi powoli pod nękanie...
Ale nie w tym temacie... 1 taka wpadka tutajNękasz nas tymi wrzutami kasjusz... za takie powtórki to niejeden premium stracił

To nie ważne w którym temacie. Jak to ty nie masz konta premium?Ale nie w tym temacie... 1 taka wpadka tutaj
Jakie premium?

Powtórki mi się rzadko zdarzają, a jak ktoś szybko zwróci mi uwagę to usuwam... a co to konta premium, to nie wiem o co chodzi... chyba nie o dostęp do PremionesTo nie ważne w którym temacie. Jak to ty nie masz konta premium?![]()

Zagadaj do administracji moze coś się da jeszcze zrobićPowtórki mi się rzadko zdarzają, a jak ktoś szybko zwróci mi uwagę to usuwam... a co to konta premium, to nie wiem o co chodzi... chyba nie o dostęp do Premiones![]()

No i chuj Ci po tym HOF jak premium nie masz?Powtórki mi się rzadko zdarzają, a jak ktoś szybko zwróci mi uwagę to usuwam... a co to konta premium, to nie wiem o co chodzi... chyba nie o dostęp do Premiones![]()