Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kumpel jest klawiszem w zk?Ładnie, kumpel z HR ma co jakiś czas przypadki że młodzi stawiają X bo nie potrafią pisać i to nie żart
![]()
Nie mów, że już Zjebałeś reggae diss na fagatę

Chyba bym wolał pierwszy raz "klan" obejrzećNie mów, że już Zjebałeś reggae diss na fagatę![]()
Dokładnie, niech cię ręka boska broni żeby popsuć reggae diss na fagatęChyba bym wolał pierwszy raz "klan" obejrzeć

@jut w formieTwoją zgodę mam![]()
Mam za to dla Ciebie propozycję: zamiast odpowiadać i generować niepotrzebne posty, zostaw swoją reakcję. W prawym dolnym roku jest:
View attachment 88590
klikasz na wyraz "like" i jak przyttrzymasz to masz wybór.
i teraz zamiast spamować, skup się, albo zapisz sobie w kajecie, bo to ważne: wybierasz odpowiednią reakcję:
View attachment 88591 Bonsa dajesz przy postach @Big Makumba (skasował profil???) @Bambo ewentualnie jak chcesz być błyskotliwy to @Biały i @Biały19894
View attachment 88593 łapkę jak z czymś lub kimś się zgadzasz, lub po prostu jak chcesz coś napisać, to nie piszesz tylko dajesz lajka
View attachment 88594 przy poście z Pudzianem albo tą lampucerą co ma "suty jak salami". Ewentualnie jak ktoś coś napisze o koledze @Roshi albo familiokach
View attachment 88595 jak coś cię bawi a nie mieści się w innych kategoriach
View attachment 88596 jak sama nazwa wskazuje (sad) tam gdzie jest @Drzewo owocowe ewentualnie w tematach o sadownictwie, ogrodnictwie itp. Bystry jesteś, wiesz o co chodzi
View attachment 88598 możesz dawać przy moich postach
View attachment 88599 -tej nie musisz dawać nigdzie. Forum to oaza miłości, łagodności, swobodnej wymiany myśli i koleżeństwa
PS. Przy odnoszeniu się do @lugasek Mistrz dajesz
PPS. Jak można w niecały rok najebać ponad 13k postów??![]()

Znając koty to pewnie chwilę później dzieciak był wepchnięty do wanny

No jak to kogo? Najpierw dzieciak, potem matka, później kot i na końcu ojciec. Normalna kolejność. Niektórzy jeszcze zostawią wodę do spłukiwania kibla.

OstrzegałemOddaj moje 3 minuty
![]()

ZłotoTwoją zgodę mam![]()
Mam za to dla Ciebie propozycję: zamiast odpowiadać i generować niepotrzebne posty, zostaw swoją reakcję. W prawym dolnym roku jest:
View attachment 88590
klikasz na wyraz "like" i jak przyttrzymasz to masz wybór.
i teraz zamiast spamować, skup się, albo zapisz sobie w kajecie, bo to ważne: wybierasz odpowiednią reakcję:
View attachment 88591 Bonsa dajesz przy postach @Big Makumba (skasował profil???) @Bambo ewentualnie jak chcesz być błyskotliwy to @Biały i @Biały19894
View attachment 88593 łapkę jak z czymś lub kimś się zgadzasz, lub po prostu jak chcesz coś napisać, to nie piszesz tylko dajesz lajka
View attachment 88594 przy poście z Pudzianem albo tą lampucerą co ma "suty jak salami". Ewentualnie jak ktoś coś napisze o koledze @Roshi albo familiokach
View attachment 88595 jak coś cię bawi a nie mieści się w innych kategoriach
View attachment 88596 jak sama nazwa wskazuje (sad) tam gdzie jest @Drzewo owocowe ewentualnie w tematach o sadownictwie, ogrodnictwie itp. Bystry jesteś, wiesz o co chodzi
View attachment 88598 możesz dawać przy moich postach
View attachment 88599 -tej nie musisz dawać nigdzie. Forum to oaza miłości, łagodności, swobodnej wymiany myśli i koleżeństwa
PS. Przy odnoszeniu się do @lugasek Mistrz dajesz
PPS. Jak można w niecały rok najebać ponad 13k postów??![]()