Sport

jak to nie bedzie miala? ile wy myslicie, ze ona ma lat? one maja po 24lata, praktycznie cala kariera otwarta.

swietny tenis gra Lisicka i mam nadzieje, ze wygra - nalezy jej sie po calej drodze do finalu.

nie dosc, ze ladna to napierdala pileczka 200km/h, najs.

Nie ma się czemu dziwić, nie raz podczas meczów Lisickiej jak rozmawiała ze swoją trenerką to była to rozmowa po polsku. W domu też ponoć rozmawiają w języku polskim...

Radwańska zagrała zbyt pasywnie w "dogrywce" i niestety nie wyszło...

Szkoda a było tak blisko ... Chyba najbardziej dramatyczny mecz tegorocznego Wimbledonu. Masakra

Finał był na wyciągnięcie ręki. 3:0 w kobiecym tenisie nic nie znaczy. Cóż ...

Jerzy !!! Jerzy !!! :-)

Mega emocje, super mecz, szkoda że przegrała. Czas liczyć na Janowicza, mam nadzięję że będą jeszcze większe emocje i jednak będziemy mieli Polaka w finale.

szczerze mowiac to przed polfinalami dla mnie wieksze szanse mial Jerzyk. Aga i tak zaskoczyla mnie, ze zdolala urwac set.

wiem, ze Jurek rywala ma ciezkiego, ale ma chlopak motywacje i mega zaciecie na ten final, oby sie udalo.

Komentator mnie rozwalił "Nie jest to Djokovic z meczu z Haasem czy z meczu z ... Djokovicem" :-).

Del Potro 5:3 w drugim secie. Djoko nie będzie miał tak łatwo. W półfinale z Ferrerem Argentyńczyk zagrał zajebisty mecz

Tak

6:4 dla Del Potro

Jak tak dalej pójdzie i mecz będzie tak wyrównany to Jerzy nie wyjdzie wcześniej niż o 18 ...

chyba tak, na glownym graja wiec bedzie trzeba czekac. Del Potro swietna forma, co by bylo bez kontuzji kolana? :-)

http://www.frombar.com/

Ten fajnie smiga

http://www.sportlemon.tv/20130623/vv51c72dc18cf740.59266086-598045.html

ja pierdole, dobry dubstepe chociaz sobie dobral i w wejscie dobrze z mlekiem wszedl.

Djokovic taka szanse zaprzepascil, ciezko. :)

Wyjść z 0-40 i obronić 3 piłki setowe w takim stylu...

Del Potro mistrz ! Oby udało mu się wygrać bo zasługuje...

Del Potro po banalnie zespsutej piłce na 3:3 w tiebreaku ewidentnie się podłamał. 7:6 (7:2) dla Novaka

Back