JosueEstebanez
PRIDE FC Middleweight
Dwie minuty przed końcem meczu Norwegia prowadziła 2-0Kanada w hokeja doprowadza do remisu na 7 sekund przed końcem meczu i dogrywka![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dwie minuty przed końcem meczu Norwegia prowadziła 2-0Kanada w hokeja doprowadza do remisu na 7 sekund przed końcem meczu i dogrywka![]()

O kurwa nawet nie wiedziałem, że dogrywki grają trzech na trzechDwie minuty przed końcem meczu Norwegia prowadziła 2-0![]()

W sumie czemu nie.W sumie Kalinskaja też jest do ogarnięcia

.,,zaniczyszczone suplementy" chyba tak samo jak u SinneraNie oglądam tenisa ale wielkie gratulacje dla Mai.
Nie wiem czemu ale jakoś Świątek nigdy nie lubiałem ani jej nie kibicowałem. Jakaś odpychająca jest swoim zachowaniem, bufonawata i na dodatek dopingowiczka.
Swoją drogą jak to było u niej z tym dopingiem? Wyjaśniło się, że jakaś pomyłka czy uznali na zasadzie raz w dupe to nie cwel ?

Koło 7Ktoś wie jaki był kurs na Schneider przed spotkaniem?
Normalna, zdrowa kobita. Na wszystko trzeba zapracować. Wstać i robić swoje. Nic z nieba nie spadnie. Ciężka praca, a nie jakieś tam babskie manifestacje. Wstać rano, zrobić trening, potem drugi trening, później robota i tak dzień za dniem...Fajnie niech sobie dziewczyna zarobi, nawet finał w jej zasięgu to się ustawi na resztę kariery tym turniejem