Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
i mecz siatkarek chyba Japonia - Peru, a tu wyjazd do rodziny... 

sport.interia.pl
Zamiast na Igrzyska Olimpijskie po złoto to poszedł do piachu, masakra.View attachment 91790
View attachment 91791
![]()
Szok po tragicznej śmierci rekordzisty świata. "Mógł zrobić jeszcze tak dużo"
Kelvin Kiptum nie żyje. Henryk Szost rekordzistę mistrza świata w maratonieeurosport.tvn24.pl
4 miesiące po podbiciu RŚ w maratonie... RIP![]()
Nie żyje maratoński mistrz. W tragicznym wypadku zginął też jego trener
Kelvin Kiptum, rekordzista świata w maratonie, zginął w wypadku samochodowym - podały kenijskie media.eurosport.tvn24.pl
Finał będzie z Rybakiną, doczekamy się w końcu rewanżu?

Dzięki.Sport.plale czy jest porządna
ale ma plus że są komentarze
Przegladsportowy.onet.pl
Tutaj też są stronki...
![]()
Portal Sportowy | Najlepsze i najpopularniejsze polskie strony z sport
Wizualny przeglÄd najlepszych stron internetowych z wiadomoÅciami sportowymi, wynikami sportowymi, sklepami sportowymi online i nie tylko.www.kadaza.pl
No ale 2 razy już dała się przełamać...Ciężki mecz gra Iga
Z 0-2, 1-4 i serwis KAZ..., a później 5-4, przy 5-5 strata serwisu... a następnie przełamanieCo za set, zawał normalnie.
(6 przełamań w 1 secie!
)

Sabalenka jak czasem coś odjebie to ręcę opadają. Co nie zmienia faktu, że to dobry dzień

Po pierwszym secie wyłączyłem relację live bo myślałem, że jest po meczu i Sabelenka wygra 2-0, a tu proszę nie dość, że przejebała to jeszcze do 0 w ostatnim secie.Sabalenka jak czasem coś odjebie to ręcę opadają. Co nie zmienia faktu, że to dobry dzień

Po pierwszym secie wyłączyłem relację live bo myślałem, że jest po meczu i Sabelenka wygra 2-0, a tu proszę nie dość, że przejebała to jeszcze do 0 w ostatnim secie.
![]()

To i tak nieźle, chyba że kolega oglądał bez dźwięku... Sabalenkę (dB!)![]()

Ważne że mecz wygranyŚwiątek chyba za dużo świętowała po ostatnim turnieju.
![]()
a Sabalenki nie...