Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zamiast na Igrzyska Olimpijskie po złoto to poszedł do piachu, masakra.View attachment 91790
View attachment 91791
Szok po tragicznej śmierci rekordzisty świata. "Mógł zrobić dla maratonu jeszcze tak dużo" - Eurosport
Kelvin Kiptum nie żyje. Henryk Szost rekordzistę mistrza świata w maratonieeurosport.tvn24.pl
4 miesiące po podbiciu RŚ w maratonie... RIPNie żyje maratoński mistrz. W tragicznym wypadku zginął też jego trener - Eurosport
Kelvin Kiptum, rekordzista świata w maratonie, zginął w wypadku samochodowym - podały kenijskie media.eurosport.tvn24.pl
Finał będzie z Rybakiną, doczekamy się w końcu rewanżu?
Dzięki.Sport.pl ale czy jest porządna ale ma plus że są komentarze
Przegladsportowy.onet.pl
Tutaj też są stronki...
Portal Sportowy | Najlepsze i najpopularniejsze polskie strony z sport
Wizualny przeglÄd najlepszych stron internetowych z wiadomoÅciami sportowymi, wynikami sportowymi, sklepami sportowymi online i nie tylko.www.kadaza.pl
No ale 2 razy już dała się przełamać...Ciężki mecz gra Iga
Z 0-2, 1-4 i serwis KAZ..., a później 5-4, przy 5-5 strata serwisu... a następnie przełamanie (6 przełamań w 1 secie! )Co za set, zawał normalnie.
Sabalenka jak czasem coś odjebie to ręcę opadają. Co nie zmienia faktu, że to dobry dzień
Po pierwszym secie wyłączyłem relację live bo myślałem, że jest po meczu i Sabelenka wygra 2-0, a tu proszę nie dość, że przejebała to jeszcze do 0 w ostatnim secie.Sabalenka jak czasem coś odjebie to ręcę opadają. Co nie zmienia faktu, że to dobry dzień
Po pierwszym secie wyłączyłem relację live bo myślałem, że jest po meczu i Sabelenka wygra 2-0, a tu proszę nie dość, że przejebała to jeszcze do 0 w ostatnim secie.
To i tak nieźle, chyba że kolega oglądał bez dźwięku... Sabalenkę (dB!)
Ważne że mecz wygrany a Sabalenki nie...Świątek chyba za dużo świętowała po ostatnim turnieju.