Sport

Grupa A kozacka, B i C nie przewiduje żadnych niespodzianek, w D szlagier Hiszpania - Dania o pierwsze miejsce.

Bez Polski to nie to samo :cry:

Sami sobie winni jesteśmy, że nas nie ma. Oglądałem kilka meczy eliminacyjnych i niestety była padaka straszna. No ale jak ktoś lubi ręczną to będzie miał święto bo zapowiada się sporo świetnych spotkań. Sama Europa, zero egzotyki.

Białoruś z drugiego koszyka, byli oni wyżej rozstawieni niż Norwegia, czy jak?
Tak a Norwegia z trzeciego, przy czym Norwegia przed losowaniem została rozstawiona w grupie B.

Sami sobie winni jesteśmy, że nas nie ma. Oglądałem kilka meczy eliminacyjnych i niestety była padaka straszna. No ale jak ktoś lubi ręczną to będzie miał święto bo zapowiada się sporo świetnych spotkań. Sama Europa, zero egzotyki.
ja wypadłem z obiegu jeśli chodzi o piłe ręczna w ciągu osatnich 2 lat

Oni sobie śmieszkują, a u nas powoli uświadamianie sobie, że to chyba koniec marzeń o F1 dla Roberta:jon:

Jeśli chodzi o naszą kadrę to porażka może zagrzebać reprezentacje na parę lat. Najważniejszy mecz z Portugalią.

Na TVP Sport będą pokazywać nasze kwalifikacje
Piątek 12.01.
Polska – Kosowo - godz. 18.15 TVP Sport

Sobota 13.01.
Cypr – Polska – godz. 21.30 TVP Sport

Niedziela 14.01.
Portugalia – Polska, godz. 19.00 TVP Sport

Patrzeć się na nich nie da... Skąd się wzięło poprzednie pokolenie w ręcznej to ja nie mam pojęcia. Trafiło się ślepej kurze ziarno.

Patrzeć się na nich nie da... Skąd się wzięło poprzednie pokolenie w ręcznej to ja nie mam pojęcia. Trafiło się ślepej kurze ziarno.
z taką grą to portugalia nas pierdolnie i odpadniemy z eliminacji, zanim one na dobre się zaczną :(

To było słabe ale jeszcze słabsze jest kurwa to,że na kanale otwartym leci jakiś ochujały Cypr z Portugalią a meczu pomiędzy finalistami ostatnich MŚ nawet nie ma kto skomentować.

Tonnesen cały mecz świetny a na koniec jak Norwegowie grali w przewadze złapał idiotyczną karę, która przechyliła zalę zwycięstwa na stronę Trójkolorowych. Szkoda, mogli Norwegowie spokojnie wygrać ten mecz.

Kawał dobrego meczycha, dobre w chuj to było. Sympatia bardziej w stronę Norwegii ale Abalo to jebany czarodziej, jak on jest w powietrzu to zatrzymuje czas.

O kurwa kwale do kwali to chyba za wysokie progi dla biało-czerwonych:facepalm:
Przeczuwam wpierdol, grają padakę na razie.

Czy Tomasz Gębala zawsze jest tak przechujowy w Wiśle jak w reprezentacji?
Niewykluczone, ja tam wolę kopaczy i szczypiorniaka tylko z kielczakami oglądam, ale Gęmbale to chyba poza parametrami, zbyt wybitnymi zawodnikami nie są, ale w reprze panuje taka posucha, że do wyjściowego składu zawsze jakiś Gęmbala się załapie :/

Za rok trochę więcej szczęścia w losowaniu grupy prekwalifikacyjnej i może z niej wyjdziemy:crazy:

Ja się mega jaram przede wszystkim tym, że Robert jednak dał radę, jest najbliżej jak może być na ten moment. Przegrał z rosyjskimi pieniędzmi, ale chyba wygrał coś więcej. Chcę w to wierzyć, że choć w jednym wyścigu Robert pojedzie, że da radę, że znajdą się sponsorzy. Brawa, chłopie:applause:
Bardzo ważne słowa Mikołaja.

Czarosław też fajnie gada

Ja się mega jaram przede wszystkim tym, że Robert jednak dał radę, jest najbliżej jak może być na ten moment. Przegrał z rosyjskimi pieniędzmi, ale chyba wygrał coś więcej. Chcę w to wierzyć, że choć w jednym wyścigu Robert pojedzie, że da radę, że znajdą się sponsorzy.

Robertowi nie udało się wrócić na regularny fotel wyścigowy w sezonie 2018, ale Polak nie rezygnuje ze swojej „Misji niemożliwe”. Zaczepił się w Williamsie na pozycji kierowcy rezerwowego. Faceta, który w najmłodszym, ryzykownym składzie Formuły 1 wniesie doświadczenie, doskonałe rozeznanie techniczne i talent. Polak będzie jeździł na wyścigi Formuły 1, pojawi się w wybranych piątkowych treningach a także na testach, co także jemu pozwoli szlifować formę i lepiej zapoznać się z nową generacją bolidów Formuły 1. Zyska bezcenne doświadczenie, pomagając zespołowi w rozwoju technicznym tegorocznego bolidu.

a moze powtorka z historii?

Kubica już raz dołączył do Formuły 1 jako rezerwowy kierowca. 20 grudnia 2005 roku BMW Sauber ogłosił podpisanie kontraktu z Polakiem. Kubica był wtedy młodszy od Sirotkina, ale legitymował się między innymi mistrzowskim tytułem w World Series by Renault. W teorii nie miał żadnych szans na regularną jazdę. Niemiecki zespół stawiał na swojego – Nicka Heidfelda. Niemcowi miał pomagać w rozwoju doświadczony Jacques Villeneuve, jakby nie było mistrz świata sprzed kilku sezonów. Co mógł zaoferować dzieciak z Polski?
Najwyraźniej, wystarczająco dużo. W sesjach treningowych przed kolejnymi wyścigami Kubica wykręcał niesamowite czasy, zdecydowanie lepsze od Kanadyjczyka. W efekcie, w drugiej połowie sezonu, pod pretekstem kontuzji byłego mistrza świata, Polak dostał szansę w wyścigu na Hungaroringu i wykorzystał ją doskonale. Po tym weekendzie BMW Sauber ogłosił rozwiązanie kontraktu z Villeneuve’em. W trzecim starcie Kubica zameldował się na podium we Włoszech, dwa lata później wygrał wyścig w Kanadzie.

:antonio:

dobre mistrzostwa w Chorwacji.
wczoraj Szwedzi pokonali gospodarzy 35-31 i wygrali grupę, chociaż w pierwszej kolejce przegrali z Islandią, która ostatecznie wylądowała na ostatnim miejscu w grupie.Dzisiaj niemcy remisowali drugi mecz na tych mistrzostwach z Macedonią i ostatecznie w grupie wylądowali na drugim miejscu. W grupie D hit Dania - Hiszpania wygrali Duńczycy.
Jutro rusza druga faza mistrzostw.

Kurwa człowiek chcial obejrzeć Novaka Djokovicia w Asutralian Open to nie kurwa pokazali połowę meczu i przyłączyli na narciarstwo alpejskie które = nikogo. Co za chuje z eurosportu, Radwańskiej też nie obejrzysz jebane kurwy.

Ps. Ktoś wie jak w upc dokupić dostęp to Tenis Prenium?

Back