Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co chłop się po nich przejechał.Co Bucki robi w zagrywce
Ale i tak lepiej niż te rekordy świata z lat 80... w dysku Juergen Schult z NRD z 1986 r, gdzie poprzedni był 71.86 (83 r) przez ZSRR, czyli pobity o +2m!!! (74.08) a MŚ '87 czy IO' 88 wygrywał NRD'owiec wynikami niespełna 69 m!Niby spoko ale na stadionie by to nie poleciało
Tylko chyba w dysku nie ma wiatromierza i tego limitu do 2 m/s jak w biegach czy skoku w dal, czy trójskoku. Ma IO w Moskwa '80 aby pomóc Ruskowi w walce z Kozakiewiczem to otwierano nawet wielką bramę stadionu...Widać na nagraniu że mocno wiało wtedy, co na pewno miało wpływ na odległość rzutu. Raczej ten wynik nie zostanie zaliczony. Chociaż kiedyś zaliczyli kosmiczny rekord FloJo na 100m który do dziś nie został pobity. Wtedy tez wiało i to bardzo, tylko zepsuta aparatura do pomiaru wiatru zaszwankowało i pokazał 0.0 m/s
Czy chodzi tobie o takie czekoladowe medale z pseudo czekolady?Eksperci przewidują polskie medale. Świątek... bez złota!
View attachment 96769
View attachment 96770
Przewidywana klasyfikacja medalowa wg. Nielsen Gracenote, wg. liczby wszystkich medali:
1. USA – 123 medale
2. Chiny – 89
3. Wielka Brytania – 66
4. Francja – 55
5. Australia – 50
6. Japonia – 49
7. Włochy – 47
8. Holandia – 38
21. Polska – 11
Eksperci przewidują polskie medale. Świątek... bez złota!
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
100 dni do Paryża, ja tam myślę że jednak będzie więcej medali brązowych niż złotych...
NieCzy chodzi tobie o takie czekoladowe medale z pseudo czekolady?
Może teraz już nie bo w końcu ma ten medal olimpijski... ale chyba większym pewniakiem jest Nowicki, bo ten to zawsze coś przywiezie...Optymistycznie. Fajdek pewnie znowu się sfajda :)
Dla mnie pewniakiem i to do złota jest Aleksandra Mirosław.Może teraz już nie bo w końcu ma ten medal olimpijski... ale chyba większym pewniakiem jest Nowicki, bo ten to zawsze coś przywiezie...
Tylko że ta dyscyplina jest jednak mocno loteryjna, szła jak burza w IE, mały błąd...Dla mnie pewniakiem i to do złota jest Aleksandra Mirosław.
Wierzę w nią :) ostatnio wyrównała swój rekord świata.Tylko że ta dyscyplina jest jednak mocno loteryjna, szła jak burza w IE, mały błąd...
View attachment 96780
Chuja się znają. Tenis na mące grają to świnia ogarnie lekko na kortach Rolanda, które kocha jak łechtaczkę Darii A.Eksperci przewidują polskie medale. Świątek... bez złota!
View attachment 96769
View attachment 96770
Przewidywana klasyfikacja medalowa wg. Nielsen Gracenote, wg. liczby wszystkich medali:
1. USA – 123 medale
2. Chiny – 89
3. Wielka Brytania – 66
4. Francja – 55
5. Australia – 50
6. Japonia – 49
7. Włochy – 47
8. Holandia – 38
21. Polska – 11
Eksperci przewidują polskie medale. Świątek... bez złota!
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
100 dni do Paryża, ja tam myślę że jednak będzie więcej medali brązowych niż złotych...
Mocna jest, bym powiedział najszybsza ale to jest sport bardziej loteryjny niż nawet taka 100 m... bo ciężko coś odrobić przy błędzieWierzę w nią :) ostatnio wyrównała swój rekord świata.