Gaara
UFC Heavyweight
a ja jak wygram... ta, nigdy tu nic nie wygram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a ja jak wygram... ta, nigdy tu nic nie wygram
nie pierdola ja jak wygram... ta, nigdy tu nic nie wygram

bralem udzial w kazdym konkursie i nawet kurwa biletu nie wygralem, a jak zajalem 3 miejsce w typerze bez podzialu jeszcze wtedy na ligi, to nagroda byla tylko za pierwwsze miejscenie pierdol![]()

Czy odżywki są zatwierdzone przez WADA?
Ja to bym jeszcze wolał raczej konkretnej masy nabrać. Da się załatwić?Ciiii... lepiej, żeby były zanieczyszczone! Wiesz jak mięśnia dojebiesz i kardio zrobisz jednocześnie?
Fajnie fajnie, ale że daliście potrójne punkty za walkę Lubońskiej z Belbitą to mówiąc szczerze, jest to dość niskich lotów kpina.
Spójrz w O konkursie/Regulamin, dla mnie to zrozumiałe i nie widzę w tym nic złego.Fajnie fajnie, ale że daliście potrójne punkty za walkę Lubońskiej z Belbitą to mówiąc szczerze, jest to dość niskich lotów kpina.
Ja też1 raz wezme udzial ;P

Katarzyna jest zawodniczką z teamu Iron Horse Technology - cały Typer MMARocks opiera się na zawodnikach IHS-u, dlatego też mnożnik jest ustawiony na trójkę Narkun-Materla-Lubońska.
Wytypowałem wszystkie walki, wylogowałem się, a teraz nie mogę się ponownie zalogować, dlaczego?
Przez konto cohones, a teraz wyskakuje komunikat, że e-mail jest zajęty.Czym się logowałeś? Kontem na Cohones? Poczekałeś te kilka sekund po kliknięciu zaloguj?
Przez konto cohones, a teraz wyskakuje komunikat, że e-mail jest zajęty.
Czym się logowałeś? Kontem na Cohones? Poczekałeś te kilka sekund po kliknięciu zaloguj?
A nie logowałeś się wcześniej facebookiem? Jest zabezpieczenie, że jeden e-mail = jedno konto.
Jest wszystko - monohydrant, jabłczan, śliwczan, nawet gruszczanKREATYNA MONOHYDRAT JEST ???
No właśnie, na FB widziałem, że też o tym pisałeś, ale przecież IHS też sponsoruje Gamera? Może to jakaś inna forma sponsoringu niż wymieniona przez Ciebie trójka.Katarzyna jest zawodniczką z teamu Iron Horse Technology - cały Typer MMARocks opiera się na zawodnikach IHS-u, dlatego też mnożnik jest ustawiony na trójkę Narkun-Materla-Lubońska.

Nie znam się, ale mam prenumeratę tego czasopisma i jestem zadowolony.Poleccie sterydy do max 3k