szekera
Oplot Challenge Middleweight
Mam taki pomysł, żeby robic sondy wsród uzytkowników MMARocks przed każdą galą na temat walk które chcieli by zobaczyć. Pije tutaj do Kawulskiego ,który to świetny pomysł walki Pudzian- Sapp podsuneły mu tłumy forumowiczów, jak twierdził. Tylko ,że na tym forum powstała nawet petycja o odwołanie tej walki i był spory pozytywny odzew. Wiem ,że wielu chciało zobaczyć tą walkę ,ale pewnie tak samo jak ja było to na początku kariery Pudziana ,a nie po treningach w ATT i ogólnym wierzeniom fanów ,że z Pudziana może jednak coś bedzie. Liczę na poważnych przeciwników dla Pudzilli jak i on sam pewnie też. Skoro juz Kawulski tak sie sugeruje pragnieniami fanów to dajmy mu rzeczywisty obraz tego czego chcemy. Kowalski już na 19 nie dał sie nabrać na warunki fizyczne i show Sappa. K&L chcieli nauczyć Polaków MMA ( i od gali KSW 12 wiedza widzów jest nieporównywalna, widać to po reakcji publiczności chyba najbardziej ) ,a 7 gal poźniej traktują ich Sappem który byłby dobry ,ale dla ludzi z poziomem wiedzy na KSW 12. Co wy na to?