VitoC
UFC Featherweight
baw się tam tą swoją zabawką dla pedauf, która udaje telefon, ajfoniarzuBym napisau sze oppo wiwo i łanpluz to jedno gunwo to by był szyk jag huj. A tera sami przysnajo sze jedno gunwo:)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
baw się tam tą swoją zabawką dla pedauf, która udaje telefon, ajfoniarzuBym napisau sze oppo wiwo i łanpluz to jedno gunwo to by był szyk jag huj. A tera sami przysnajo sze jedno gunwo:)

Twe łzy osolą ziemniaki.baw się tam tą swoją zabawką dla pedauf, która udaje telefon, ajfoniarzu
![]()
Chyba coś o odkrywkowych kopalniach soli w jakichś ziemiankach
@Siwy25_1 co tam ciekawego zwiozłeś z reichu bo kolega pytaMacie jakiś nowy dobry kradziony towar po znajomości dla krecika za niższą opłatą niż dla jakiegoś randoma?
co chcesz najwiekszego ozonowac? Bo od kubatury i stezenia ppm ktore chcesz uzyskac zalezy co powinienes kupic (ile gramow pzonu na godzine generuja).Panowie, jakiś sprawdzony, dobry ozonator. Podrzućcie jakiś model.
W sumie głównie auto. Może jaki pokój wco chcesz najwiekszego ozonowac? Bo od kubatury i stezenia ppm ktore chcesz uzyskac zalezy co powinienes kupic (ile gramow pzonu na godzine generuja).
Druga sprawa czy ufasz chinczykom ja kupilem TRI-TLEN TR-20 ozonator 20 000 mg/h.
Pamietak ze wysokie ppm ozonu moze wplywac na uszczelki, korozje niektorych matetialow, itp itd.
Jak do pomieszczeń mieszkalnych absolutnie nic chińskiego. Jak do auta to i gówno chińskie się na da, chociaż lepiej już przewietrzyć dobrze autoW sumie głównie auto. Może jaki pokój wmieszkaniukurniku, więc jakichś dużych kubatur nie będzie.
Rzucę okiem na ten model, dzięki.

NIe jestem na bieżaco, musiałbym w to zanurkować zeby cos powiedziec :(@lugasek @defthomas @Dzihados znacie się Panowie na kompach? Do 700 zł jaki procek kupić? Bo widzę 9600x, 7600 i 7600x czy może coś innego? Cenowo niby 9600 tylko 100 drożej ale może jest coś jeszcze innego. Chcę budować na amd i wrzucić bazzite
Do czego potrzebujesz mordo?@lugasek @defthomas @Dzihados znacie się Panowie na kompach? Do 700 zł jaki procek kupić? Bo widzę 9600x, 7600 i 7600x czy może coś innego? Cenowo niby 9600 tylko 100 drożej ale może jest coś jeszcze innego. Chcę budować na amd i wrzucić bazzite

Budżet 4k na części. System bazzite na początek coś jak wydajniejsza konsola. Może kiedyś windows jak będzie trzeba ale aktualnie mam laptopa.Do czego potrzebujesz mordo?
Ja taki budżet miałem ale składałem 2 lata temu i padło na amd 7500f tylko on nie ma integry bo głównie pod gry. Bierz 9600 lub 7600 te z x-em są podkrecone i ze zwykłych w biosie można zrobić to samo.![]()
Niestety nieda rady edytować. Ogólnie myślę że pójdę w 9600x bo 9600 jest droższy i tak samo 7600 i 7600x. Dziwne czasy ale pewnie bardziej popularne bo były polecane i zawyżyli ceneDo czego potrzebujesz mordo?
Ja taki budżet miałem ale składałem 2 lata temu i padło na amd 7500f tylko on nie ma integry bo głównie pod gry. Bierz 9600 lub 7600 te z x-em są podkrecone i ze zwykłych w biosie można zrobić to samo.![]()
Good choiceNiestety nieda rady edytować. Ogólnie myślę że pójdę w 9600x bo 9600 jest droższy i tak samo 7600 i 7600x. Dziwne czasy ale pewnie bardziej popularne bo były polecane i zawyżyli cene
faktycznie 9600x jest tanszy niz zwykły, ale jajca, powaliło te ceny ramu. Jak ktoś przed październikiem 25` składał kompa i kupił dużo ramu to wygrał życie, bo teraz widziałem nawet 2,5k za 32 gb 
Niestety przesłałem i 16 GB musi wystarczyć na ten moment. Niby do 2028 zapowiadają te cenyGood choicefaktycznie 9600x jest tanszy niz zwykły, ale jajca, powaliło te ceny ramu. Jak ktoś przed październikiem 25` składał kompa i kupił dużo ramu to wygrał życie, bo teraz widziałem nawet 2,5k za 32 gb
![]()