Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wszystko się zgadza. Ale kupowałbym max 3 generacje do tyłu.Pany te ajfony to faktycznie są warte uwagi? Nie mówię o najnowszych, ale chodzi mi o modelach do tyłu bo tak dyskutowałem z kolegą to twierdził, że on kupuję jakieś starsze i wymienia ewentualnie baterie, a sam telefon jest trwały.
Myślałem właśnie nad 13stkamiWszystko się zgadza. Ale kupowałbym max 3 generacje do tyłu.
Myślałem właśnie nad 13stkami

Warte i nie warte. Na czym Ci zależy? Ogólnie smartfony aktualnie rozwijają się ale w zakresie foto i wideo. Czy gorszą jakość zdjęć zrobi Ci różnice? Czy chcesz telefon który nadąży za dzieciakiem by uchwycić jakieś ważne chwile? Jeśli chcesz tylko dzwonić i przeglądać internet to wszystko co było 2-3 lata a nawet 4 się nada. Na minus brak aktualizacji a raczej latek bezpieczeństwa ale cholera wie jak to działa, jak będziesz wchodzić na gówno strony i wszystko klikał to i tak prześlesz dane tam gdzie nie powinieneśPany te ajfony to faktycznie są warte uwagi? Nie mówię o najnowszych, ale chodzi mi o modelach do tyłu bo tak dyskutowałem z kolegą to twierdził, że on kupuję jakieś starsze i wymienia ewentualnie baterie, a sam telefon jest trwały.
Głównie to chodzi mi o jak najbardziej uniwersalne narzędzie z dobrą baterią bo sporo w terenie śmigam. Bezpieczeństwo to dopiero przede mną - jak się wszystko uda.Warte i nie warte. Na czym Ci zależy? Ogólnie smartfony aktualnie rozwijają się ale w zakresie foto i wideo. Czy gorszą jakość zdjęć zrobi Ci różnice? Czy chcesz telefon który nadąży za dzieciakiem by uchwycić jakieś ważne chwile? Jeśli chcesz tylko dzwonić i przeglądać internet to wszystko co było 2-3 lata a nawet 4 się nada. Na minus brak aktualizacji a raczej latek bezpieczeństwa ale cholera wie jak to działa, jak będziesz wchodzić na gówno strony i wszystko klikał to i tak prześlesz dane tam gdzie nie powinieneś
Miałem 14 plusaPany te ajfony to faktycznie są warte uwagi? Nie mówię o najnowszych, ale chodzi mi o modelach do tyłu bo tak dyskutowałem z kolegą to twierdził, że on kupuję jakieś starsze i wymienia ewentualnie baterie, a sam telefon jest trwały.
Miałem 14 plusa
Na pewno Bateria robi robotę Kondycja na poziomie 89 po dwóch latach użytkowania
Płynność systemu minimalnie lepsza niz android
Ale z czystym sumieniem 14 też Ci polecę nawet w 2025r
Aczkolwiek wróciłem jednak na samsunga i raczej nie zmienię telefonu na nic innego
Jabuszko jest ok ale Ja wole producenta pralek i suszarek
Moja żona ma 13pro, który kupiłem jej na gwiazdkę 2021. Cały czas chodzi mega płynnie i bez zwiech. Ja w zeszłym roku wymieniłem IPhone XS Max, którego miałem od 2019 roku, na 15 plus (i tego też mam zamiar mieć 3-4 lata).Myślałem właśnie nad 13stkami
Jeśli chodzi o Apple to miałem tylko Ipoda Nano (nie pamiętam już która generacja - gdzieś leży już nieżywy) - tak to bardzo długo mi trzymał na treningach z muzyką, dlatego byłem ciekaw jak tam się sprawują te Iphony. Trzeba w takim razie przemyśleć sprawę.Moja żona ma 13pro, który kupiłem jej na gwiazdkę 2021. Cały czas chodzi mega płynnie i bez zwiech. Ja w zeszłym roku wymieniłem IPhone XS Max, którego miałem od 2019 roku, na 15 plus (i tego też mam zamiar mieć 3-4 lata).
Już niedługo...
Tyle pedauf na świecieJako, że trwa tu cykliczna wojenka w wiadomym temacie, więc wrzucam w ramach dolania oliwy do ognia :)
![]()
Pany, jakie rozwiązania polecacie do wspólnego (2-4 osoby) słuchania grania/oglądania filmu na słuchawkach? Urządzenie ma wyjścia na mini jack out, S/PDIF, obsługuje oczywiście BT, ale tyko jedną parę słuchawek naraz.
Szkiełki wypluły mi takie cosie:
Avantree Quartet Zestaw 4 wielofunkcyjnych słuchawek bezprzewodowych, świetny dźwięk HD, do 100 sztuk, ciche przyjęcie dyskotekowe, 2 tryby EQ, wspomagany system słuchania, szkoła kino na świeżym : Amazon.pl: Elektronika
Avantree Quartet Zestaw 4 wielofunkcyjnych słuchawek bezprzewodowych, świetny dźwięk HD, do 100 sztuk, ciche przyjęcie dyskotekowe, 2 tryby EQ, wspomagany system słuchania, szkoła kino na świeżym : Amazon.pl: Elektronikawww.amazon.pl
Czat gjepete pisze coś o Sennheiserach RS, ale szkoda mi kasy powiem szczerze. Jest też opcja kupienia 2 takich cosi i sparowania 4 dowolnych słuchawek BT.
![]()
Adapter / odbiornik / nadajnik Bluetooth 5.2 Ugreen CM667, USB-C, 300mAh (szary)
Adapter / odbiornik / nadajnik Bluetooth 5.2 Ugreen CM667, USB-C, 300mAh (szary) W dobrej cenie!www.ugreen.pl
alternatywa:
Ktoś rozkminiał podobny problem?
EDIT:
widze ze na stronach ugreen (.pl /.com) nie ma nowego (?) urządzenia CM672 które pozwoli sparować dwie słuchawki, a są tylko CM671 i CM667. Dziwne, na amazonie jest.
Co raz mniej informacji na tym Cohones jesteś w stanie otrzymać...![]()
XDSnickersa?

Do fake taxi czy normalne?Panowie jaki zestaw kamer do samochodu polecacie? Jest coś godnego uwagi?
Pozdrawiam i dziękuję![]()
Panie husarz, Pan lepiej powiedz, jaką dobrą szablę husarską kupić, bo w sieci gówno się znajdzie, a niewiernych przybywa z każdym dniem i kroić ich nożykiem już sił nie starcza...Panowie jaki zestaw kamer do samochodu polecacie? Jest coś godnego uwagi?
Pozdrawiam i dziękuję![]()

Oby trzymała, bo też nabyłem, ale jeszcze tkwi w opakowaniuWracając do mojego zapytania, to sobie na ten moment stwierdziłem, że potestuję Xiaomi POCO X7 Pro, a jeśli ten sprzęt nie będzie wystarczający, to przerzucę się na jakiegoś ajfona, póki co przeskok mi odpowiada - nagrywa filmy, zdjęcia, szybko chodzi. Jedynie do czego mogę mieć zarzuty, a bardziej niepewność, to bateria nie jestem przekonany czy będzie długo trzymać?
No dobra, a pomijając taką tanią chińszczyznę, która na bank nie będzie działałaOby trzymała, bo też nabyłem, ale jeszcze tkwi w opakowaniu
to masz coś przetestowane co faktycznie działa, jest poręczne i pojemne?Poprzedni telefon miał 8000 baterię, całkiem dobrze trzymał, ale nie pamiętam co to było. Obecny mam właśnie Poco, niestety potrafi paść w połowie dnia po długiej sesji w PUBG... Cóż. Ajfony też padają w pół dnia po używaniu mocnych tytułów, nie wiem skąd przekonanie że tamte baterie są lepsze.@Drzewo na pewno ma coś takiego
Nie o telefon @Miskatonic chodziłoPoprzedni telefon miał 8000 baterię, całkiem dobrze trzymał, ale nie pamiętam co to było. Obecny mam właśnie Poco, niestety potrafi paść w połowie dnia po długiej sesji w PUBG... Cóż. Ajfony też padają w pół dnia po używaniu mocnych tytułów, nie wiem skąd przekonanie że tamte baterie są lepsze.
BTW to pojemność baterii ma większe znaczenie, niż oszczędność procka, przynajmniej do poziomu zwykłych telefonów, ale jak ktoś ma 8000 pln do wydania na telefon, to se kupi dwa i wymienia
U chińczyka, to nie bateria jest problemem jeśli chodzi o czas działania na jednym ładowaniu, tylko soft na którym stoi smartfon. Wypuszczają co 2 tygodnie nowy model i softowo nie są w stanie tego wszystkiego ogarnąć. Kiepsko zoptymalizowane aktualizacje potrafią drenować baterię. Chińczyk o którym mowa ma softowo do ogarnięcia wszystkie modele Xiaomi, Redmi i Poco. Tegoroczne i z poprzednich lat, bo przecież od jakiegoś czasu trwa wyścig producentów, kto da więcej lat wsparcia. Końcowo, wychodzi wagon smartfonów w przeróżnych specyfikacjach do takiego ogarnięcia.Wracając do mojego zapytania, to sobie na ten moment stwierdziłem, że potestuję Xiaomi POCO X7 Pro, a jeśli ten sprzęt nie będzie wystarczający, to przerzucę się na jakiegoś ajfona, póki co przeskok mi odpowiada - nagrywa filmy, zdjęcia, szybko chodzi. Jedynie do czego mogę mieć zarzuty, a bardziej niepewność, to bateria nie jestem przekonany czy będzie długo trzymać?
Chyba tyNie o telefon @Miskatonic chodziło