Mmayhem
UFC Heavyweight
Działa to, myślicie, czy kolejny bezużyteczny gadżet?
Do piwnicy jak znalazł

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Działa to, myślicie, czy kolejny bezużyteczny gadżet?

już daruję sobie przed Świętami…Samsung A35 5G dobry sprzęt za niską cenę, polecam, Samsungi, od lat korzystam i dla mnie najlepsze telefony na niski budżet
gpdstore.net
Jakiś iphone do 2k bedzie jak znalazł.Najlepszy telefon do 2k? Najbardziej mi zależy żeby trzymał baterie
Raczej nie chciałbym iphonaJakiś iphone do 2k bedzie jak znalazł.

Aaaa no to jest takim razie źle zadane pytanie. Powinno być:Raczej nie chciałbym iphona![]()
@lugasek pomozesz?oplaca sie to brac?
![]()
GPD WIN MAX 2 2025 | Najlepszy przenośny komputer do gier
GPD WIN Max 2 (2025) zapewnia najwyższą jakość gier przenośnych. Kompaktowy, potężny i zaprojektowany dla graczy w ruchu, zapewnia niezrównaną wydajność. Zdobądź go już dziś!gpdstore.net
Nie pomoże... zdziadział@lugasek pomozesz?

No ja tak, nawet nie zaprzeczamChyba Ty![]()

Lepiej tego nie kupować, a zaoszczędzone piniendze wydać na porządny telefon Ajfon.Pany, jakie erfrajery polecacie?
na mniejsze porcje żarciaLepiej tego nie kupować, a zaoszczędzone piniendze wydać na porządny telefon Ajfon.
Tak poważnie to przecie jezd termoobieg w piekarniku to na chuj jeszcze erfrajery??? Nazwa mowi sama za siebie. Dodam, że pisze to jako były użytkownik prekursora takowych wynalazków:
https://images.app.goo.gl/7nHgiazw4sU2zwM56
Przejrzyj sobie ofertę marki Ninja, jedne z lepszych. Mam jednokomorowego od nich i kupiłbym go ponownie (ewentualnie rozważyłbym dwukomorowy)Pany, jakie erfrajery polecacie?
jedna czy dwie grzałki?Przejrzyj sobie ofertę marki Ninja, jedne z lepszych. Mam jednokomorowego od nich i kupiłbym go ponownie (ewentualnie rozważyłbym dwukomorowy)
To opalarką można.na mniejsze porcje żarcia
Dlaczego? Przecież to niebywale proste urządzenie i nawet domorosły amatorski majsterkowicz by se to lepiej czy gorzej skonstruował. Co takiego wyjątkowego w tych ninjach?
Dlaczego? Przecież to niebywale proste urządzenie i nawet domorosły amatorski majsterkowicz by se to lepiej czy gorzej skonstruował. Co takiego wyjątkowego w tych ninjach?
Albo Cosori
Jeszcze zacznij czajnikami machać, a nie czekajPany, jakie erfrajery polecacie?

Właśnie piję kawę i przywdziewam obcisły strój. Za kilka minut kule będą fruwały. AuuuuuJeszcze zacznij czajnikami machać, a nie czekaj![]()
Właśnie piję kawę i przywdziewam obcisły strój. Za kilka minut kule będą fruwały. Auuuuu
Nie mam pojęcia ile ma mójjedna czy dwie grzałki?

Widzę, że niektóre mają grzanie tylko od góry a inne od góry i od dołu. Kiedyś miałem prodiż to miał spiralę tylko od góry i kabel w grubym oplocieNie mam pojęcia ile ma mój![]()

Z Twojej strony nie spodziewałem się takiej odpowiedzi...na mniejsze porcje żarcia