Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

Motorole ssą pałkę.
Dałem się nabrać na filmiki w internecie, nie polecam.
No ja mam motki rozne juz z 15 lat, od flagowcow po budzetowe i nigdy nie narzekalem. Czysty android, fajne gest i cena ok. Nie znalazlem minusow, wiadomo, ze sa lepsze tel, ale ten daje rade.

Co konkretnie jej dolega i jaki model?
Mam edge 30, telefon kupiony za chyba 2 koła a zamulał prawie od nowości.
Aparat słabiutki nie wiem czy powiedziałbym, że lepszy niż w moim poprzednim redmi 8T.
Jeżeli chcesz Androida to chyba poszedłbym w pixela, chociaż nie wiem czy to też nie jest efekt marketingu na moją głowę.

Kobiecie kupiłem iPhone 15 max pro czy jak to się tam nazywa, no i robi piękne zdjęcia, ale system operacyjny kompletnie do mnie nie przemawia. No i w momencie kiedy go kupowałem to kosztował trochę ponad 6 tysi.

Mam edge 30, telefon kupiony za chyba 2 koła a zamulał prawie od nowości.
Aparat słabiutki nie wiem czy powiedziałbym, że lepszy niż w moim poprzednim redmi 8T.
Jeżeli chcesz Androida to chyba poszedłbym w pixela, chociaż nie wiem czy to też nie jest efekt marketingu na moją głowę.

Kobiecie kupiłem iPhone 15 max pro czy jak to się tam nazywa, no i robi piękne zdjęcia, ale system operacyjny kompletnie do mnie nie przemawia. No i w momencie kiedy go kupowałem to kosztował trochę ponad 6 tysi.
No i w sumie masz odpowiedz, no edge 30 nie kosztowal 6 kola. Motki faktycznie zdjecia maja slabe, ale zeby zamulal? mam edge 30 i poinstalowane tam mase apeki i nigdy mi sie nie zacial, jedyne to sie dlugo wlacza.

No i w sumie masz odpowiedz, no edge 30 nie kosztowal 6 kola. Motki faktycznie zdjecia maja slabe, ale zeby zamulal? mam edge 30 i poinstalowane tam mase apeki i nigdy mi sie nie zacial, jedyne to sie dlugo wlacza.
Nie wymagam, żeby telefon za 2 kapcie był na poziomie flagowca. No, ale przesiadając się z redmi za sześć stówek spodziewałem się trochę więcej
:beczka:

W styczniu 2025r ma być premiera oneplus 13, ciekawe jaka cena.
Jak wspomniał @VitoC u nas pewnie z 4 tys. Jak chcesz to zarejestruj się na stronie oneplusa bo można chyba zniżkę dostać za kaucję. Ogólnie do 3k bralbym na ten moment pixela 9 lub oneplusa. Powyżej 3k pixela 9 pro jeśli chcesz tele lub oppo find X8.

Zależy co potrzebujesz. Ja tam na pixela nie narzekam ale mimo wszystko to nie jest telefon do gier. W codziennym użytkowaniu jest fajny ale jeśli chcesz kombajn to bierz oneplus. Na minus op to wymiary, przy nim Pixel to kompaktowy telefon

Przecież po OnePlusie już dawno została tylko nazwa. To samo co Oppo czy Realme tylko w innej obudowie, trzaskane przez BBK Elctronics. W Chinach, nakładka systemowa OnePlusa nosi tą samą nazwę co Oppo.

Przecież po OnePlusie już dawno została tylko nazwa. To samo co Oppo czy Realme tylko w innej obudowie, trzaskane przez BBK Elctronics. W Chinach, nakładka systemowa OnePlusa nosi tą samą nazwę co Oppo.
To prawda, ale po niezbyt udanych w ostatnim czasie modelach dostaliśmy porządny op12. To samo z oppo X8. Zgodzę się, że to często powielanie i pakowanie w innym opakowaniu, ale cóż zrobić. Jak inne firmy i telefony mają kilka podfirm by sprzedawać produkty bardziej premium. Z innych ciekawych modeli jest jeszcze VIVO x200 pro ale któraś wersja (chyba mini) nie posiada B20

Też się zgadzam w całości. Pamiętam hype jaki był po zapowiedziach OnePlus One gdzie faktycznie miało się wrażenie że coś nowego i ciekawego wchodzi na rynek a teraz to klon klonów :usunto:

Fakt znany od dawna

:roberteyeblinking:

Co nie zmienia tego że OnePlus jest nadal w topce jeśli chodzi o wydajność, aparaty i ogólne wrażenia z użytkowania.
:tiphatb:

Back