Starvin' Marvin
ONE FC Welterweight
A coś na iOS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A coś na iOS?
Kup se klej
Kup se klej
Samsungi > reszta
Mam gtx'a 970 w lapku i hula już 7 lat, co se pograłem to moje ^^ ale od lipca w PC w stronę czerwonych poszedłem i jestem zadowolonyJutro po 10 latach służby MSI 970 odchodzi na zasłużoną emeryturę a jej miejsce zajmuje rx6600. Jaram się
Prawdziwy przyjacielPanowie, potrzebuję walkie-talkie, ale takie prawdziwe nie zabawka. Takie żeby działało na kilkaset metrów, przez beton i stal itd.
Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie? Generalnie cena nie gra roli.
Ratuj tego szwagra, póki jest nadzieja! Trzymajta się tam chłopy!Prawdziwy przyjacielRatuj tego szwagra, póki jest nadzieja! Trzymajta się tam chłopy!

Generalnie cena nie gra roli.
Panowie, potrzebuję walkie-talkie, ale takie prawdziwe nie zabawka. Takie żeby działało na kilkaset metrów, przez beton i stal itd.
Iphone 16 sprawdzi się świetnie.Panowie, potrzebuję walkie-talkie, ale takie prawdziwe nie zabawka. Takie żeby działało na kilkaset metrów, przez beton i stal itd.
Panowie, potrzebuję walkie-talkie, ale takie prawdziwe nie zabawka. Takie żeby działało na kilkaset metrów, przez beton i stal itd.
Kogo chcesz w pracy terroryzować ?Panowie, potrzebuję walkie-talkie, ale takie prawdziwe nie zabawka. Takie żeby działało na kilkaset metrów, przez beton i stal itd.
Nawet te chińskie baofengi możesz podkręcić poza zakres dopuszczalny w ue i mają wtedy ładny zasięg. Zwykle na wolnym powietrzu mają zasięg od 20-30km, każda przeszkoda typu beton/stal skutecznie zmniejsza zasięg. Na turbinach korzystałem z motoroli xt420/460 i dawała radę.Panowie, potrzebuję walkie-talkie, ale takie prawdziwe nie zabawka. Takie żeby działało na kilkaset metrów, przez beton i stal itd.
Jeżeli masz przewlekle chorujące dziecko (jakaś astma oskrzelowa czy coś) + lekarza na telefon, który wierzy w ten wynalazek i na podstawie jego wyników będzie Ci dostosowywał leki to czemu nie, oszczędzisz trochę czasu na wizyty w przychodniach. W innym wypadku bez sensu@Mnichu
Miałeś styczność z czymś takim?
Warto?
StethoMe, inteligentny stetoskop dla całej rodziny - cena | Gemini
Produkt StethoMe, inteligentny stetoskop dla całej rodziny do kupienia w Gemini. StethoMe to innowacyjny, inteligentny bezprzewodowy stetoskop, za pomocą którego wykonasz badanie osłuchowe w domowym zaciszu o każdej porze, ...gemini.pl
Motorola edge 50 ultra? 16gb ram 1TB na dane, po 2900 chodzi a i pewnie można dorwać za mniej na jakiejś promocjiMam Samsunga s21fe i myślę o wymianie, co polecacie tak do 3k?
Ostatnio padł mi telefon i potrzebowałem na szybko coś taniego i w miarę dobrego. Była jakaś promka na edge 40 neo i powiem szczerze, że jestem zadowolony. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to brak ładowania indukcyjnego i bateria mogłaby dłużej trzymać.Motorola edge 50 ultra? 16gb ram 1TB na dane, po 2900 chodzi a i pewnie można dorwać za mniej na jakiejś promocji
View attachment 117711
Mam Samsunga s21fe i myślę o wymianie, co polecacie tak do 3k?
Z iphone jest taki problem, że tam w grę wchodzi tylko wersja pro, bo ma 120hz odświeżaniePolecam coś tak dk 3k.
A tak poważnie może wyczaisz jakiegoś Iphona z tą cenę.
Z iphone jest taki problem, że tam w grę wchodzi tylko wersja pro, bo ma 120hz odświeżanie
I tu jest już problem ze mną, że nie chcę starszego tel niż 2024.W 13 pro jest odświeżanie adaptacyjne 120hz a jakieś egzemplarze powystawowe można za 3k dostać.
Ja polecę pixela 9. Czysty android dobry aparat ok bateria. Jeśli nie ten to bierz oneplus 12Mam Samsunga s21fe i myślę o wymianie, co polecacie tak do 3k?
W styczniu 2025r ma być premiera oneplus 13, ciekawe jaka cena.Ja polecę pixela 9. Czysty android dobry aparat ok bateria. Jeśli nie ten to bierz oneplus 12
4k lekkoW styczniu 2025r ma być premiera oneplus 13, ciekawe jaka cena.
Motorole ssą pałkę.I tu jest już problem ze mną, że nie chcę starszego tel niż 2024.
Ta motorola edge 50 całkiem spoko, ale nie wiem czy nie zostać przy samsungu i wziąć jedną z wersji s24.