Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

A coś na iOS?
med_1601848312_image.jpg

Jutro po 10 latach służby MSI 970 odchodzi na zasłużoną emeryturę a jej miejsce zajmuje rx6600. Jaram się
Mam gtx'a 970 w lapku i hula już 7 lat, co se pograłem to moje ^^ ale od lipca w PC w stronę czerwonych poszedłem i jestem zadowolony

Panowie, potrzebuję walkie-talkie, ale takie prawdziwe nie zabawka. Takie żeby działało na kilkaset metrów, przez beton i stal itd.

Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie? Generalnie cena nie gra roli.

Panowie, potrzebuję walkie-talkie, ale takie prawdziwe nie zabawka. Takie żeby działało na kilkaset metrów, przez beton i stal itd.

Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie? Generalnie cena nie gra roli.
Nawet te chińskie baofengi możesz podkręcić poza zakres dopuszczalny w ue i mają wtedy ładny zasięg. Zwykle na wolnym powietrzu mają zasięg od 20-30km, każda przeszkoda typu beton/stal skutecznie zmniejsza zasięg. Na turbinach korzystałem z motoroli xt420/460 i dawała radę.

@Mnichu

Miałeś styczność z czymś takim?
Warto?

Jeżeli masz przewlekle chorujące dziecko (jakaś astma oskrzelowa czy coś) + lekarza na telefon, który wierzy w ten wynalazek i na podstawie jego wyników będzie Ci dostosowywał leki to czemu nie, oszczędzisz trochę czasu na wizyty w przychodniach. W innym wypadku bez sensu

Motorola edge 50 ultra? 16gb ram 1TB na dane, po 2900 chodzi a i pewnie można dorwać za mniej na jakiejś promocji

View attachment 117711
Ostatnio padł mi telefon i potrzebowałem na szybko coś taniego i w miarę dobrego. Była jakaś promka na edge 40 neo i powiem szczerze, że jestem zadowolony. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to brak ładowania indukcyjnego i bateria mogłaby dłużej trzymać.

Nie pchaj się w zagięte ekrany ze względu na refleksy świetlne na owych zagięciach . Prawa górna boczna część ekranu. W słońcu czy sztucznym ostrym świetle, to już w ogóle katastrofa. Motorola:

IMG_20240614_181415-scaled.jpg

Tutaj lepiej widać na przykładzie Redmi Note 14 Pro.

Redmi-Note-14-Pro-Plus-01.jpg

Last edited:
Back