Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

Ale żem se mikołaja odjebał :antonio:

Leciutka, do jednej ręki, składa się do dużej i do kompaktowej.
Świeci jak popierdolona, 5 barw - od delikatnej żółtej (nawet teraz w pokoju świeci jak lampka nocna) do takiej białej.
4 poziomy jasności, od delikatnej do takiej, że w lampy nie popatrzysz bo nie da rady.

Te dwa reflektory to się wyginają w każdą stronę, niezależnie od siebie.

Zajebista :tellmemore:

Ale żem se mikołaja odjebał :antonio:

Leciutka, do jednej ręki, składa się do dużej i do kompaktowej.
Świeci jak popierdolona, 5 barw - od delikatnej żółtej (nawet teraz w pokoju świeci jak lampka nocna) do takiej białej.
4 poziomy jasności, od delikatnej do takiej, że w lampy nie popatrzysz bo nie da rady.

Te dwa reflektory to się wyginają w każdą stronę, niezależnie od siebie.

Zajebista :tellmemore:

Że tak delikatnie zapytam.
Na chuj to Koledze?

Chciałbym kupić mamie TV do 2k.Jest coś sensownego w QLED czy jednak coś innego. Czytam że niby LED TCL 55V6B 55 może byc ok.

Macie coś specjalnego do czyszczenia klawaitury? Jakieś szczotki itp.?
Do biura muszę kupić, ale coś co autentycznie działa bo raz kupiłem taki niby odkurzacz mały to tylko silniczek się kręcił i wył ale nic nie ssało, chińszczyzna pieprzona :mamed:

Macie coś specjalnego do czyszczenia klawaitury? Jakieś szczotki itp.?
Do biura muszę kupić, ale coś co autentycznie działa bo raz kupiłem taki niby odkurzacz mały to tylko silniczek się kręcił i wył ale nic nie ssało, chińszczyzna pieprzona :mamed:
IMG_5594.jpeg

Od wczoraj aplikacja yt wyświetla mi reklamy. Nie da się używać yt w ten sposób. Jest jeszcze jakiś skuteczny blocker czy tylko wchodzenie przez brave zostaje?

Back