GroszMC
Bellator Heavyweight
Patrząc po banknotach to widać ze kolega z daleka klika… salamalejkum

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Patrząc po banknotach to widać ze kolega z daleka klika… salamalejkum

Poprawiłem delikatnieŚwieci jak popierdolona, 5 barw - od delikatnej żółtej (nawet teraz w piwnicy świeci jak lampka nocna) do takiej białej.
4 poziomy jasności, od delikatnej do takiej, że w lampy nie popatrzysz bo nie da rady.

Że tak delikatnie zapytam.Ale żem se mikołaja odjebał
Leciutka, do jednej ręki, składa się do dużej i do kompaktowej.
Świeci jak popierdolona, 5 barw - od delikatnej żółtej (nawet teraz w pokoju świeci jak lampka nocna) do takiej białej.
4 poziomy jasności, od delikatnej do takiej, że w lampy nie popatrzysz bo nie da rady.
Te dwa reflektory to się wyginają w każdą stronę, niezależnie od siebie.
Zajebista
Bo miał jeszcze trochę wolnego miejsca w piwnicyŻe tak delikatnie zapytam.
Na chuj to Koledze?

Kolega filozof, widzę...Że tak delikatnie zapytam.
Na chuj to Koledze?
Kolega też bawi się w oświecenie.Kolega filozof, widzę...

Ja kupiłem kapcie i wibrator, jak się kapcie nie spodobają to niech się jebieKupiłżem żonie, na mikołaja, Redmi Note 13 za 579 zł... awans z Redmi Note 7, który już tak zamulał, że nawet mnie wkurwiał.
Jestę bohatere w swoim domu![]()

Moja miała porozkładane po całym domu reklamy biżuterii, no to kupiłem jej stojak na te gazetkiJa kupiłem kapcie i wibrator, jak się kapcie nie spodobają to niech się jebie
![]()

Do tvn czy republiki?Chciałbym kupić mamie TV do 2k.Jest coś sensownego w QLED czy jednak coś innego. Czytam że niby LED TCL 55V6B 55 może byc ok.
Geslerowej i Hotelu ParadajsDo tvn czy republiki?

To jakiś niedziałający będzie najlepszy i z pewnością tani.Geslerowej i Hotelu Paradajs![]()
Wyglada ok.Potrzebuje laptopa dla dzieciaka z systemem, najlepiej Dell. Czy coś w budżecie 3k się znajdzie? Czy lutować takiego?
TCL jest sikalafą, trochę muli soft przy uruchamianiu, ale u starszych ludzi to nie ma znaczenia.Chciałbym kupić mamie TV do 2k.Jest coś sensownego w QLED czy jednak coś innego. Czytam że niby LED TCL 55V6B 55 może byc ok.

Chyba wiesz do kogo możesz wysłać na gwarancję ten odkurzacz?Macie coś specjalnego do czyszczenia klawaitury? Jakieś szczotki itp.?
Do biura muszę kupić, ale coś co autentycznie działa bo raz kupiłem taki niby odkurzacz mały to tylko silniczek się kręcił i wył ale nic nie ssało, chińszczyzna pieprzona![]()

Macie coś specjalnego do czyszczenia klawaitury? Jakieś szczotki itp.?
Do biura muszę kupić, ale coś co autentycznie działa bo raz kupiłem taki niby odkurzacz mały to tylko silniczek się kręcił i wył ale nic nie ssało, chińszczyzna pieprzona![]()
poprzeglądaj peperka można kupić sporo lepszegoPotrzebuje laptopa dla dzieciaka z systemem, najlepiej Dell. Czy coś w budżecie 3k się znajdzie? Czy lutować takiego?
Kupiłżem żonie, na mikołaja, Redmi Note 13 za 579 zł... awans z Redmi Note 7, który już tak zamulał, że nawet mnie wkurwiał.
Jestę bohatere w swoim domu![]()

Macie coś specjalnego do czyszczenia klawaitury? Jakieś szczotki itp.?
RevancedOd wczoraj aplikacja yt wyświetla mi reklamy. Nie da się używać yt w ten sposób. Jest jeszcze jakiś skuteczny blocker czy tylko wchodzenie przez brave zostaje?
A coś na iOS?Revanced
Samsungi > reszta