DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Stawiam dolary przeciw orzechom, że ma androida. Zapytamy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Stawiam dolary przeciw orzechom, że ma androida. Zapytamy?
Stawiam dolary przeciw orzechom, że ma niedojebanie umysłowe. Zapytamy?

Ja obstawiam BlackBerry. Sztos telefony to były
I pewnie coś na symbianie albo jaką nokie 3310 xD

Chujowe bo nie na AndroidzieJa obstawiam BlackBerry. Sztos telefony to były![]()
My na szczęście w przeciwieństwie do fanów Apple potrafimy wyjąć głowę z dupy sztywnego Steve'a i docenić udane chociaż mniej popularne systemy jak BlackBerryOS czy BadaOS. No ale lepiej stać murem za firmą która musiała zostać zmuszona do ustandaryzowania portu ładowania co by nie mogła nadal ruchać klientów na dedykowanych rozwiązaniachChujowe bo nie na Androidzie

Pięknie się zesrałeś.My na szczęście w przeciwieństwie do fanów Apple potrafimy wyjąć głowę z dupy sztywnego Steve'a i docenić udane chociaż mniej popularne systemy jak BlackBerryOS czy BadaOS. No ale lepiej stać murem za firmą która musiała zostać zmuszona do ustandaryzowania portu ładowania co by nie mogła nadal ruchać klientów na dedykowanych rozwiązaniach![]()
Oj tam tylko troszkęPięknie się zesrałeś.

Ale przynajmniej dupa nie boli od bycia homo sadownikiem z jabłkiem w ręceOj tam tylko troszkę![]()

Ponadto prawidłowe wypróżnianie jest podstawą zdrowego trybu życiaAle przynajmniej dupa nie boli od bycia homo sadownikiem z jabłkiem w ręce![]()
ale spróbuję jeszcze raz.
W skrócie, najlepciejszy![]()
Na x-kom 65 cali i 240Hz jest tylko jeden, co ułatwia wybór XDW skrócie, najlepciejszy![]()
Na x-kom 65 cali i 240Hz jest tylko jeden, co ułatwia wybór XD

No to juz wiemy ze finansowo nie nalezysz do elity cohones, pytanie jeszcze o pęto XD
Pytasz o pęto kiełbasy?No to juz wiemy ze finansowo nie nalezysz do elity cohones, pytanie jeszcze o pęto XD
Ten kolunio to akurat pętak a nie pęto ;)Pytasz o pęto kiełbasy?
![]()
)będzie pan zadowolonyDobra, chyba znalazłem, ma ktoś coś do dodania? (no na pewno)

Zwróć uwagę na coś z elektroniki. Jeśli nie potrzebujesz nic konkretnego to rozejrzyj się, może trafi się coś sensownegoMuszę wyskoczyć służbowo za ocean (Floryda + NY). Na co warto tam zwrócić uwagę z elektroniki? Nie potrzebuje niczego konkretnego, ale moze jest coś sensownego co można kupić sporo taniej niż w PL

jak mój ojciec, nie potrzebuje, ale kupi, bo na promocjiMuszę wyskoczyć służbowo za ocean (Floryda + NY). Na co warto tam zwrócić uwagę z elektroniki? Nie potrzebuje niczego konkretnego, ale moze jest coś sensownego co można kupić sporo taniej niż w PL
Bardziej myślałem pod kątem, żeby kupić jakieś prezenty dla rodziny, jeśli coś tam jest w dobrej cenie lub niedostępne w PL. Przecież nie muszę kupować tylko dla siebie. A dwa, że pewnie szybko do USA nie wrócę, więc może warto skorzystać z okazji.jak mój ojciec, nie potrzebuje, ale kupi, bo na promocji
To może kup coś pod kątem, żeby kupić jakieś prezenty dla rodziny, jeśli coś tam jest w dobrej cenie albo niedostępne w PL. Nie musisz kupować tylko dla siebie. A dwa, że pewnie szybko do usa nie wrócisz, wiec skorzystaj z okazji.Bardziej myślałem pod kątem, żeby kupić jakieś prezenty dla rodziny, jeśli coś tam jest w dobrej cenie lub niedostępne w PL. Przecież nie muszę kupować tylko dla siebie. A dwa, że pewnie szybko do USA nie wrócę, więc może warto skorzystać z okazji.