Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

Chujowe bo nie na Androidzie
My na szczęście w przeciwieństwie do fanów Apple potrafimy wyjąć głowę z dupy sztywnego Steve'a i docenić udane chociaż mniej popularne systemy jak BlackBerryOS czy BadaOS. No ale lepiej stać murem za firmą która musiała zostać zmuszona do ustandaryzowania portu ładowania co by nie mogła nadal ruchać klientów na dedykowanych rozwiązaniach :gabi_much_love:

My na szczęście w przeciwieństwie do fanów Apple potrafimy wyjąć głowę z dupy sztywnego Steve'a i docenić udane chociaż mniej popularne systemy jak BlackBerryOS czy BadaOS. No ale lepiej stać murem za firmą która musiała zostać zmuszona do ustandaryzowania portu ładowania co by nie mogła nadal ruchać klientów na dedykowanych rozwiązaniach :gabi_much_love:
Pięknie się zesrałeś.

czytałem, zgłaszałem kilka razy do T-MOBILE w chacie tylko w jednym miejscu działa ok, jak wyjdę na zewnątrz śmiga aż miło, czy pod blok czy dalej
jedyne odpowiedzi to przeciążona sieć i 5g, na 4g to samo : [[[

Jeśli u kogoś dobrze działa sieć Plus, a potrzebuje gigantyczne ilości inetrnetu, to Solorz wraz z Lidlem uruchomili ciekawą promocję. 100TB przez 3 lata, wraz z darmowymi rozmowami i smsami.

Co prawda coraz mniej informacji można na tym forum otrzymać :matt: ale spróbuję jeszcze raz.
Temat już był wałkowany ale:

TV 65" żeby miał wszystkie kodeki (a nie jak ten co mam, że jeden film w ogóle nie idzie, inny bez dźwięku), żeby miał piękny obraz (nie znam się na tych oledach, qledach czy co tam jest, który jest najlepszy?), szybki (a nie jak ten co mam, że reaguje jak muł w bagnie, kurwa ale mnie to wkurwia), bez żadnego 3d (ten mój ma i to pewnie też wpływa na tę zamułę).

Oczywiście z USB i HDMI.

W skrócie, najlepciejszy :awesome:

W skrócie, najlepciejszy :awesome:
IMG_20241019_113919.jpg

Muszę wyskoczyć służbowo za ocean (Floryda + NY). Na co warto tam zwrócić uwagę z elektroniki? Nie potrzebuje niczego konkretnego, ale moze jest coś sensownego co można kupić sporo taniej niż w PL

jak mój ojciec, nie potrzebuje, ale kupi, bo na promocji
Bardziej myślałem pod kątem, żeby kupić jakieś prezenty dla rodziny, jeśli coś tam jest w dobrej cenie lub niedostępne w PL. Przecież nie muszę kupować tylko dla siebie. A dwa, że pewnie szybko do USA nie wrócę, więc może warto skorzystać z okazji.

Bardziej myślałem pod kątem, żeby kupić jakieś prezenty dla rodziny, jeśli coś tam jest w dobrej cenie lub niedostępne w PL. Przecież nie muszę kupować tylko dla siebie. A dwa, że pewnie szybko do USA nie wrócę, więc może warto skorzystać z okazji.
To może kup coś pod kątem, żeby kupić jakieś prezenty dla rodziny, jeśli coś tam jest w dobrej cenie albo niedostępne w PL. Nie musisz kupować tylko dla siebie. A dwa, że pewnie szybko do usa nie wrócisz, wiec skorzystaj z okazji.

:gabi_much_love:

Dobry jest, ale trzeba dbać, bo wbrew pierdoleniu Januszy, OLEDy nadal potrafią się wypalić. Jeśli już OLED, to właśnie najlepiej LG bo nie robią problemów przy wymianie matrycy po ewentualnym wypaleniu. Inni, twierdzą, że ten typ tak ma, odsyłają do instrukcji, gdzie napisane jak pielęgnować taki ekran, po prostu próbują spuścić cię w kiblu. Nie ma się czego bać. Używać, od czasu do czasu zmienić kanał, bo najczęściej wypalają się loga stacji i paski live na kanałach informacjnych. Jeśli ktoś głównie Netflix itp VOD, to już w ogóle luzik.

Back