Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bóg istnieje, Niemcy gdzie macie medal skurwysyny![]()
![]()
![]()

Przed igrzyskami nie liczyłem na żaden medal, a mamy 3.Wąsek i Tomasiak biją Domena i Laniska, Ryou z Nikaido, tego kurwa się nie dało wymarzyć przed igrzyskami.

Będzie jak z butami u Tschofeniga.Jeszcze kurwa coś nie tak z kombinezonami Austriaków i mamy złoto ;)

E tam. Myślę że jakby warunki sie utrzymały to Kacpero by to wyrwał Sundalowi. Ale chuj z tym dobrze że się skończyło tak jak się skończyło.Z tym śniegiem to była boska interwencja
Edit: Komentarz o 21:37

Czy kiedykolwiek wydarzyło się tak żeby chlopak którego nikt poważnie nie stawiał do walki o medal wracał z trzema?
Fenomen!
Brawa też dla Pawła bo szorował po dnie przed IO a tutaj wytrzymał presję.
Martin Hoellwarth w 1992 (3x srebrny medal).
Sundalowi może i tak, ale tam Japończycy dojebali hardcorowo. A i Szwaby nadrobili.E tam. Myślę że jakby warunki sie utrzymały to Kacpero by to wyrwał Sundalowi. Ale chuj z tym dobrze że się skończyło tak jak się skończyło.
Ja byłem przekonany że z tej zimy najlepsze co zapamiętamy to dobre skakanie w PŚ Kacpra i dobry występ Żyły na MŚwL. Kończymy z 3 medalami
MEGA PERFORMENS![]()
Rjoju by spierdoli finałowy skok a szwaba to Tomasiak bierze bez mydła. Nie ma co gdybać hehe co było a nie jest nie pisze się w rejestr.Sundalowi może i tak, ale tam Japończycy dojebali hardcorowo. A i Szwaby nadrobili.

Nadal najbardziej utytułowany zawodnik w polskich skokachJak tam Kamil stok?

Ale jednak nie spełnił pokładanych w nim nadzieiNadal najbardziej utytułowany zawodnik w polskich skokach![]()

ProsteAle jednak nie spełnił pokładanych w nim nadziei![]()