Skoki Narciarskie

Niemcy coś tam szczekają, ale niech się pierdolą. Najebało pełno śniegu na rozbieg, Tomasiak 3.5km/h wolniej od Raimunda. Anulowanie trzeciej serii broni się z każdej strony, nie dało się już skakać.

Bajerant Maciusiak ma wiekszego farta od Apo Tajnera. Chłop bedzie jechał na tych medalach do 2030 o ile nie dłużej. Małysz przed Apo jednak miał wyskok, tylko za późnego Mikeski spadł z formą.

Ok, czyli znów można mieć wyjebane na skoki, wrócić do MMA, a za cztery lata, panowie, będziemy komentować, miejmy nadzieję, jeszcze więcej medali.
Szczególnie liczę na poprawę formy naszych pań względem naszych panów.

1771273254013.png

Z tym śniegiem to była boska interwencja :cool:
Edit: Komentarz o 21:37
E tam. Myślę że jakby warunki sie utrzymały to Kacpero by to wyrwał Sundalowi. Ale chuj z tym dobrze że się skończyło tak jak się skończyło.
Ja byłem przekonany że z tej zimy najlepsze co zapamiętamy to dobre skakanie w PŚ Kacpra i dobry występ Żyły na MŚwL. Kończymy z 3 medalami :tellmemore:
MEGA PERFORMENS:irish:

Czy kiedykolwiek wydarzyło się tak żeby chlopak którego nikt poważnie nie stawiał do walki o medal wracał z trzema?
Fenomen!
Brawa też dla Pawła bo szorował po dnie przed IO a tutaj wytrzymał presję.

Martin Hoellwarth w 1992 (3x srebrny medal).

E tam. Myślę że jakby warunki sie utrzymały to Kacpero by to wyrwał Sundalowi. Ale chuj z tym dobrze że się skończyło tak jak się skończyło.
Ja byłem przekonany że z tej zimy najlepsze co zapamiętamy to dobre skakanie w PŚ Kacpra i dobry występ Żyły na MŚwL. Kończymy z 3 medalami :tellmemore:
MEGA PERFORMENS:irish:
Sundalowi może i tak, ale tam Japończycy dojebali hardcorowo. A i Szwaby nadrobili.

Sundalowi może i tak, ale tam Japończycy dojebali hardcorowo. A i Szwaby nadrobili.
Rjoju by spierdoli finałowy skok a szwaba to Tomasiak bierze bez mydła. Nie ma co gdybać hehe co było a nie jest nie pisze się w rejestr.
Emocji co nie miara pomimo spodziewanej klęski. :antonio:

Back