Skoki Narciarskie

Oglądam to jeszcze raz i nie dowierzam:tellmemore:
Młodziak w debiucie wyrywa srebro starym wygom i to po latach takiej kiły w polskich skokach...
No coś pięknego i pewnie jeszcze jutro będę tym żył:lol:

Chyba adekwatne co do sytuacji naszych skoków?:awesome:
44aa69b21b667f642ebab79abb39aab64ecb11f97a4c9446a428822c4c099b9f.webp

Ale ładnie się chłopak ustawił bo gdzieś czytałem, że łącznie kolo 800k dostanie + emeryturka wypłacana po 40tce:frankapprove:
Razem ze stypendium i nagrodami rzeczowymi to pęknie bańka pewnie. Się należy się :lol:
Mikst już po staremu. 11. miejsce na 12 drużyn (tylko Rumunia gorsza). Przegraliśmy nawet z Chinami gdzie skakał kombinator :lol:
:usunto:
Będzie w ogóle konkurs drużynowy? Z tego co widziałem przed nami jeszcze konkurs indywidualny na dużej i duety:zakręcony:

Ogarnia ktoś co się odpierdala z tą akcją "hejtu" do tej młodej co na nartach skacze. Pola, tak?
Pewnie kilka/kilkanaście głupich komentarzy się znajdzie ale skala odwetu tego rozdmuchanego hejtu jest dla mnie zadziwiająca.
Pojebało ich z tym wszędobylskim "hejtem". Kurwa, żeby to było forum o skokach narciarskich... :)))

Ogarnia ktoś co się odpierdala z tą akcją "hejtu" do tej młodej co na nartach skacze. Pola, tak?
Pewnie kilka/kilkanaście głupich komentarzy się znajdzie ale skala odwetu tego rozdmuchanego hejtu jest dla mnie zadziwiająca.
Pojebało ich z tym wszędobylskim "hejtem". Kurwa, żeby to było forum o skokach narciarskich... :)))
Czytałem sporo newsów i artykułów i jakieś wyzwiska czy hejt to tylko sporadycznie. Mówi się że dostawała groźby w prywatnych wiadomościach ale tego się nie dowiemy :korwinlaugh:
Gróźb nie popieram ani nic takiego ale jeśli prezentuje się taki performance to trzeba liczyć się z krytyką.
Swoją drogą jeśli Pola jest najlepsza z zaplecza kobiet to ja nie chcę myśleć jak wygląda reszta zaplecza...:boystop:

Back