GypsyKing
UFC Middleweight
Trochę za częstoKorościel to radiowiec (były?) więc pewnie rzuca radiowymi sucharami![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trochę za częstoKorościel to radiowiec (były?) więc pewnie rzuca radiowymi sucharami![]()

Posłuchajcie Maciusiaka po konkursie.Chyba adekwatne co do sytuacji naszych skoków?
![]()

Razem ze stypendium i nagrodami rzeczowymi to pęknie bańka pewnie. Się należy sięAle ładnie się chłopak ustawił bo gdzieś czytałem, że łącznie kolo 800k dostanie + emeryturka wypłacana po 40tce![]()
Mikst już po staremu. 11. miejsce na 12 drużyn (tylko Rumunia gorsza). Przegraliśmy nawet z Chinami gdzie skakał kombinator![]()

No cóż, w duetach chociaż jakieś szanse na dobre miejsce są, całej czwórki sam Tomasiak nie wyciągnie.@GypsyKing Nie ma 4-osobowej drużynówki. Kwoty zmniejszone i są tylko duety.
Czytałem sporo newsów i artykułów i jakieś wyzwiska czy hejt to tylko sporadycznie. Mówi się że dostawała groźby w prywatnych wiadomościach ale tego się nie dowiemyOgarnia ktoś co się odpierdala z tą akcją "hejtu" do tej młodej co na nartach skacze. Pola, tak?
Pewnie kilka/kilkanaście głupich komentarzy się znajdzie ale skala odwetu tego rozdmuchanego hejtu jest dla mnie zadziwiająca.
Pojebało ich z tym wszędobylskim "hejtem". Kurwa, żeby to było forum o skokach narciarskich... :)))

HejterSwoją drogą jeśli Pola jest najlepsza z zaplecza kobiet to ja nie chcę myśleć jak wygląda reszta zaplecza

Jebany japoński samuraj co zajebałTomasiak znowu 4 po pierwszej serii.
Młody atakuje drugi medal.

Przewidzieliśmy toNo i Sundal znowu obsral zbroję.
![]()
![]()
![]()