Skoki Narciarskie

Ktoś się zaraz pożegna z pracą, to tak jakby Małyszowi w 2001 wyjebał narty na mistrzostwach.

Hanysy też będą kombinować, bo jeden rywal im odpada.

Chuje, mogli mu dać skoczyć jeszcze po Jaśku, prawie był gotowy.

Nein, nein, nein, nein, nein, nein :beczka:

Ktoś się zaraz pożegna z pracą, to tak jakby Małyszowi w 2001 wyjebał narty na mistrzostwach.

Hanysy też będą kombinować, bo jeden rywal im odpada.
Teraz mówią, że Prevca wina. Postawił na chwilę jak mu sprawdzali kombinezon i narty poleciały.

Gdzieś w słoweńskiej telewizji było mówione, że Domen odłożył narty na bok bo nie było osoby z obsługi FISu, która miała je na czas kontroli przejąć zgodnie z regulaminem

20260125_190608.png

Ja czekam aż to jebnie na IO. Maciusiak po sezonie OUT na kopach, nawet kumpel Małysz chyba go nie uratuje tekstami o atmosferze. Gloryfikowany serwismen, gość jest poniżej statusu wuefisty.

Ja czekam aż to jebnie na IO. Maciusiak po sezonie OUT na kopach, nawet kumpel Małysz chyba go nie uratuje tekstami o atmosferze. Gloryfikowany serwismen, gość jest poniżej statusu wuefisty.
Ten odklejeniec mówił że jadą na IO walczyć o medale:pociesznymirek:

Ten odklejeniec mówił że jadą na IO walczyć o medale

Gość jest totalnie jebnięty, niestety pseudo dziennikarze boją się banu od Małysza i nie cisną dziada jak powinni. No chyba, że czekają na odpał do Planicy choć jakoś w to nie wierzę. Jak słucham żarcików Błachuta po tragicznym bulowaniu Zniszczoła to mam wrażenie, że to wszystko jest jedno wielkie kółko wzajemnej adoracji. Od razu powinno iść pytanie co Zniszczoł robi w kadrze A jak powinien szorować PK. 0 punktów w sezonie i powołanie po chooju. To już lepiej brać Joniaka a nie "wiecznego talenta" po 30-ce.

No to zobaczymy czy będą jakieś niespodzianki na normalnej.
Oprócz formy myślę że mocno będzie się liczyć głowa. To jednak nie cotygodniowe zawody pucharu świata. Inny ciężar gatunkowy. Zobaczymy czy faworyci udźwigną presję. Dodatkowo zbyt często na tak małych obiektach nie skaczą. Liczę na niespodziankę :)

Nie ma co zapeszać ale sporo faworytów spadło na dalsze pozycje i o dziwo są szanse na medal :tellmemore:
Martwię się czy Kacper dojedzie z głową ale nawet jeśli spadnie na szóste czy ósme to i tak konkretny wynik na debiut.

Back