Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Teraz mówią, że Prevca wina. Postawił na chwilę jak mu sprawdzali kombinezon i narty poleciały.Ktoś się zaraz pożegna z pracą, to tak jakby Małyszowi w 2001 wyjebał narty na mistrzostwach.
Hanysy też będą kombinować, bo jeden rywal im odpada.
Gość to zrobił zajebiścieNein, nein, nein, nein, nein, nein
Ten odklejeniec mówił że jadą na IO walczyć o medaleJa czekam aż to jebnie na IO. Maciusiak po sezonie OUT na kopach, nawet kumpel Małysz chyba go nie uratuje tekstami o atmosferze. Gloryfikowany serwismen, gość jest poniżej statusu wuefisty.

Ten odklejeniec mówił że jadą na IO walczyć o medale
Nie wiem czy to prawda ale czytałem gdzieś ze uczestników jest 50 i kwali nie będą rozgrywane.Dlaczego nie ma kwalifikacji przed konkursem?
Która to? Bo ja teraz widzę jakieś cztery w studiu nagraniowymTa Madzia nawet dobra dupeczka jest !!!!
No ta Palasz czy jakos tak !!!Która to? Bo ja teraz widzę jakieś cztery w studiu nagraniowym
RakietaNo ta Palasz czy jakos tak !!!
sPAŁAszowałaby kiełbę jak nicNo ta Palasz czy jakos tak !!!

Może i beztalencie,ale za to głupia jak but.Pałasz beztalencie jako skoczkini teraz bryluje jako ekspert TV![]()
Wybicie z kiełbasy ma mocniejsze niż 99% kobiet w tym kraju.Może i beztalencie,ale za to głupia jak but.
Po Matei, przed HuląWybicie z kiełbasy ma mocniejsze niż 99% kobiet w tym kraju.
Kiedy kamil stok?
Oprócz formy myślę że mocno będzie się liczyć głowa. To jednak nie cotygodniowe zawody pucharu świata. Inny ciężar gatunkowy. Zobaczymy czy faworyci udźwigną presję. Dodatkowo zbyt często na tak małych obiektach nie skaczą. Liczę na niespodziankę :)No to zobaczymy czy będą jakieś niespodzianki na normalnej.