Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skupień!Bardziej? Bo miał z kim skakać w drużynie.
Małysz z kim skakał, z Mateją kurwa?
Może trochę mnie poniosło z tym że chuja osiągnął, no ale miało być lepiej.
a później Bachleda, Tonio Tajner, Długopolski, Kruczek i reszta nie do skoczków... 
Przed Fortuną także Stanisław MARUSARZ (13-93) na MŚ '38 srebro!, IO ('36-5, '32-17) MŚ '35-4, '39-5, 2x RŚ w długości skoku... a gdyby nie wojna, bo skakał długo, jeszcze na IO '48, 52 (2x 27.)Mieliśmy jedną perełkę czyli Małysza, przed nim nie było nikogo, prócz Fortuny. Nieśmiało zza pleców Adama wychodził Stoch, tyle że nie spełnił kompletnie nadziei w nim pokładanych, później coś tam się podniósł, poskakał, tyle że on nie ma dobrej serii, ewentualnie dobry konkurs, raz na kilka, stąd medal...
Musimy się przyzwyczaić że wracamy SPOWROTEM do czasów po Adamowych i będziemy się kręcić w drugiej dziesiątce max co konkurs. My nigdy nie byliśmy i nie będziemy potęgą skoków, poprostu mieliśmy lepszy czas.

O, to całkiem tak samo jak ty o MMAChuja się znam ale się wypowiem![]()

Trochę slabo z twojej strony że nasmiewasz się czy wykorzystujesz to że chłopak powiedział jak jest, ja nikomu do wyra nie zaglądam, jeśli ktoś mi nie wpierdala swojej ideologii, nie namawia do tego samego, jest mi to obojętne, jego życie jego sprawa, za to po tobie kolego co jeździ ruchać lejdiboje z kutasami się poprostu takiego postu nie spodziewałem, no ale jak to mówią, nowy rok, nowy ty.....
Serio to jest jakieś kurwa wydarzenie, że ktoś jest gejem? Ja pierdole, u mnie w pracy mam pięciu, żaden nie podbija do innych gości, ogólnie typy z którymi można chlac i robić beke. A te kurwa niby cwelebryty robią z tego jakieś objawienie dla ludu. Jesteś pedałem to sobie bądź, chuj mnie to obchodzi.
Ci cwelebryci właśnie działają na niekorzyść tych z mniejszości tak się z tym obnosząca, no ale nie moja sprawa nie mój temat, za to gdybym był Pudzianem to bum zrobił porządek z tymi wszystkimi medialnymi gejami którzy zamiast budować jakąkolwiek akceptację społeczeństwa na ten fakt, to robią wręcz przeciwnie i nastawiają do siebie i sobie podobnych negatywnie.Serio to jest jakieś kurwa wydarzenie, że ktoś jest gejem? Ja pierdole, u mnie w pracy mam pięciu, żaden nie podbija do innych gości, ogólnie typy z którymi można chlac i robić beke. A te kurwa niby cwelebryty robią z tego jakieś objawienie dla ludu. Jesteś pedałem to sobie bądź, chuj mnie to obchodzi.
Stękała (dzisiaj 29 lat) dobry jeden sezon (20/21)
Anonimowy gej w robocie, to trochę co innego niż z znanym nazwiskiem (którego znają setki tysięcy czy miliony) pewnie szczególnie w sporcie, bo artyści (aktorzy, piosenkarze, reżyserzy pewnie mają trochę łatwiej).Serio to jest jakieś kurwa wydarzenie, że ktoś jest gejem? Ja pierdole, u mnie w pracy mam pięciu, żaden nie podbija do innych gości, ogólnie typy z którymi można chlac i robić beke. A te kurwa niby cwelebryty robią z tego jakieś objawienie dla ludu. Jesteś pedałem to sobie bądź, chuj mnie to obchodzi.
Jak stekale zna kilka tysięcy to już będzie dużo. I jaka to jest różnica między gejem w pracy, którego zna ponad tysiąc ludzi, a stękała, który skacze z 80 skoczkami, a reszta zna go z dwóch skoków?Anonimowy gej w robocie, to trochę co innego niż z znanym nazwiskiem (którego znają setki tysięcy czy miliony) pewnie szczególnie w sporcie, bo artyści (aktorzy, piosenkarze, reżyserzy pewnie mają trochę łatwiej).
Chyba że jesteś/byłeś idolem nastoletnich panien w latach 90 jak np. Ricky Martin (sprzedaż płyt itd.) czy amantem filmowym w latach 50 czy 60 jak np. Rock Hudson, że wytwórnia filmowa załatwiała mu "przykrywkę" żonę, sekretarkę...
Ale dzisiaj wielu sportowców, szczególnie w męskich sportach (boks, MMA) też się specjalnie nie ujawnia, tak jak np. piłkarze, nie wiem czy tu chodzi o sprawę szatni itp.
Chodzi o sprawę szatni. Podam ci trochę przekolorowany przykład ale bardzo prawdziwy.Anonimowy gej w robocie, to trochę co innego niż z znanym nazwiskiem (którego znają setki tysięcy czy miliony) pewnie szczególnie w sporcie, bo artyści (aktorzy, piosenkarze, reżyserzy pewnie mają trochę łatwiej).
Chyba że jesteś/byłeś idolem nastoletnich panien w latach 90 jak np. Ricky Martin (sprzedaż płyt itd.) czy amantem filmowym w latach 50 czy 60 jak np. Rock Hudson, że wytwórnia filmowa załatwiała mu "przykrywkę" żonę, sekretarkę...
Ale dzisiaj wielu sportowców, szczególnie w męskich sportach (boks, MMA) też się specjalnie nie ujawnia, tak jak np. piłkarze, nie wiem czy tu chodzi o sprawę szatni itp.
Jak stekale zna kilka tysięcy to już będzie dużo. I jaka to jest różnica między gejem w pracy, którego zna ponad tysiąc ludzi, a stękała, który skacze z 80 skoczkami, a reszta zna go z dwóch skoków?

A no tak, jak obserwują to znają. Większość tych obserwujących debili i tak nie wie kto to jest. I już napisałem, co za różnica. To są ludzie, z którymi on nie ma kontaktu. Gej u mnie w pracy ma kontakt z większą ilością ludzi niż stękała.View attachment 117690
Chyba jednak więcej 59,4k na IG!![]()
i żaden chyba gej w pracy nie ma takich liczb...
Może i tak, ale i tak sporo w porównaniu do kilku naszych aktualnych skoczków, chyba że wzrosło mu drastycznie po tym coming out...A no tak, jak obserwują to znają. Większość tych obserwujących debili i tak nie wie kto to jest. I już napisałem, co za różnica. To są ludzie, z którymi on nie ma kontaktu. Gej u mnie w pracy ma kontakt z większą ilością ludzi niż stękała.
Oczywiście po to tam latamy z @zoom
Forum poszło w zła stronę, dlatego też dużo wartościowych ludzi uciekło stąd. Zostało kółko wzajemnej adoracji, stukających się po siusiakach.
Pewnie zaraz się trafi jakiś as wspominający o Tajlandii i ladyboyach . . . Huehuehue śmiechu było co nie miara normalnie od X lat normalnie każdy sra po pachy od tych dżołków. Może 6 lat temu było zabawnie teraz to już tylko żenua.
Niech patrzy, ale nie dotyka. Prostetak masz z tyłu głowy że ten gej może obcinać twoją dupę gdy stoisz pod prysznicem.