Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Tak było w 2011. Dzisiaj trójka mistrzów ma równo po 23 wygrane w Pucharze Świata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dlatego ja zawsze oglądam na eurosporcie ;p#Szaranki
- Miajamar... miajanomar, mijanaari - o skoczni w Sapporo
- jest drugi, a nie jednak jest drugi za Kraftem,tak przynajmniej komputer podpowiada - po skoku Freitaga w I
- Adam wygrał turniej nie wygrywając dwóch pierwszych konkursów, dziadek Maruszarz, Bobak, Fijas
- Ryoyu i Junshiro nie są spokrewnieni
- skoczkowie słoweńscy popełniają jakiś błąd
- milion odmian nazw skoczni
Gość coś łyknął przed konkursem![]()
Tak najczęściej pisali: Nigdy nie był tym pierwszym wyborem w TVP. Po tylu latach pracy bycie tylko drugim po Szczęsnym, po Szaranowiczu, czy w innych dyscyplinach na IO go znudziło. No i najważniejsze przez co przeszedł do TVP to była utrata praw do IO przez ESP, a potem przyszedł inwestor prosto z juesej do ESP i prawa odzyskali.a ja mam pytanie trochę z innej beczki; Czemu Marek Rudziński odszedł z TVP ( wrócił do eurosportu) ? wiem że to było już jakiś czas temu, ale zawsze zapominałem spytać.

I Norweg zabrał Dawidowi 2kOjroTop6 kwalifikacji i 3 Polaków. O takie skoki nic nie robiłem.
Mały niedosyt
Co za robak
Ten typ to jest ten troll od Jurasa co go szukał za 1k PLN. Jeden z większych debili na tt.
Dwie pierwsze pary są ciekawe, ale raczej Polacy gładko wygrają nie licząc Wolnego.Pary na jutro:
Domen Prevc (Słowenia) – Piotr Żyła
Gregor Schlierenzauer (Austria) – Maciej Kot
Jakub Wolny – Markus Eisenbichler (Niemcy)
Andreas Wank (Niemcy) – Kamil Stoch
Cestmir Kozisek (Czechy) – Stefan Hula
Mackenzie Boyd-Clowes (Kanada) – Dawid Kubacki

Rzućcie chłopy jakim streamem żeby na tel działał bo w drodze jestem niestety a tam historia tworzy się na naszych oczach cytując klasyka..
Zawsze wszystko pod te kurwy niemieckieKurwa, ale się zesrało akurat przed Kamilem
W apce WP Pilot masz TVP1. Tylko czasem nie prowadź i nie patrz na skoki non stop ;)Rzućcie chłopy jakim streamem żeby na tel działał bo w drodze jestem niestety a tam historia tworzy się na naszych oczach cytując klasyka..