Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Kobayashi skacze w osobnych zawodach, a nasi też przyzwoicie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nigdyKubacki, jak nie dziś to kiedy!?

Jutro myślę, że tak natomiast co do Sapporo to różnie może być - czasami zmiana strefy czasowej potrafi spłatać psikusa (przypadek chociażby Austriaków na IO w Salt Lake City czy Małysza na mś w Sapporo na dużej skoczni).Rekord Prevca poważnie zagrożony. Jutro i 2x w Sapporo Kobayashi ma zwycięstwa w kieszeni, to łącznie będzie 12. A zostanie jeszcze 13 konkursów do rozegrania..
Jutro myślę, że tak natomiast co do Sapporo to różnie może być - czasami zmiana strefy czasowej potrafi spłatać psikusa (przypadek chociażby Austriaków na IO w Salt Lake City czy Małysza na mś w Sapporo na dużej skoczni).
No niestety... Dzisiaj Dawid potwierdził, że jest przeciętniakiem, który nie wytrzymuje napięcianigdy![]()

No i pamiętajmy, że w Sapporo często loteria albo odwołują, bo tam z reguły mocno wieje.Jutro myślę, że tak natomiast co do Sapporo to różnie może być - czasami zmiana strefy czasowej potrafi spłatać psikusa (przypadek chociażby Austriaków na IO w Salt Lake City czy Małysza na mś w Sapporo na dużej skoczni).
To nie są moje słowa, ja po prostu uważam, że Kubacki nie ma genu zwyciężcy.No niestety... Dzisiaj Dawid potwierdził, że jest przeciętniakiem, który nie wytrzymuje napięcia![]()
No niestety... Dzisiaj Dawid potwierdził, że jest przeciętniakiem, który nie wytrzymuje napięcia
---------
Polska odzyskała prowadzenie w PN, a Kubacki wskoczył na piąte w generalce PŚ. Drugi Żyła punkt przewagi nad Stochem.
No i pamiętajmy, że w Sapporo często loteria albo odwołują, bo tam z reguły mocno wieje.
Niestety, takie są fakty.To moje słowa i Kubacki dalej bez zwycięstwa, z ogromną stratą do pierwszego miejsca. Typowy przeciętniak niestety.
Ale nie martw się, nie zawsze stawia się na dobrego konia.Niestety, takie są fakty.
. W sumie w trzynastu konkursach odniósł 11 zwycięstw i dwa razy był drugi. To się nazywa początek sezonu.

Ja Janusz mówie, że Kubacki nigdy nie wygra żadnego konkursu PŚ, turnieju ani złotego medalu indywidualnie.
Dzisiaj wypada pierwszego nigdy?nigdy![]()