Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co roku jest to samo. Organizacja zawodów też żenująco słaba, pół widowni niedostępne, brak live score'a itd.Dlaczego od lat nie potrafią ogarnąć realizacji TV na mistrzostwach? Raz są oceny za styl, raz nie ma. Czasem się pojawi pozycja, czasem nie.
Jakby Stoch wygrał w Oberstdorfie to będzie pierwszym zawodnikiem w historii, który wygrałby sześć konkursów TCS z rzędu.Stoch dziś ładnie poskakał. Mam nadzieje, że w tcs zaczną się zwycięstwa w tym sezonie z jego strony :)
Z tą widownią stawiam, że nie zgłosili konkursu jako imprezy masowej i mogą wpuścić do 999osób bez zbędnej organizacji.Co roku jest to samo. Organizacja zawodów też żenująco słaba, pół widowni niedostępne, brak live score'a itd.
Zgłosili imprezę masową, tylko z niewiadomych przyczyn próbowali upchnąć wszystkich na jednej trybunie...Z tą widownią stawiam, że nie zgłosili konkursu jako imprezy masowej i mogą wpuścić do 999osób bez zbędnej organizacji.
Ciekawe jest też to, że najlepsza 7ka skakała z 16 rozbiegu, a pozostali z 22. Nie było kadry B co prawda, ale problemy z pokonaniem 100, czy 110m z 22 rozbiegu przy dobrym wietrze to jednak weryfikacja aktualnego stanu zaplecza.
Pamiętam jak kiedyś byłem na MP i nie zgłosili jako masowej i też tylko jedna trybuna była dostępna. Zawsze są jakieś organizacjyjne wpadki na tych mistrzostwach.Zgłosili imprezę masową, tylko z niewiadomych przyczyn próbowali upchnąć wszystkich na jednej trybunie...
Tak, dwa lata temu nie zgłosili. Tym razem chyba nie spodziewali się, że przyjdzie tyle osób, więc odśnieżyli tylko jedną dolną trybunę, a jak się okazało, że się kibice nie mieszczą to zaczęli odśnieżać te górne... No dramat organizacyjny, nie pierwszy raz PZN się tak "popisuje".Pamiętam jak kiedyś byłem na MP i nie zgłosili jako masowej i też tylko jedna trybuna była dostępna. Zawsze są jakieś organizacjyjne wpadki na tych mistrzostwach.
62 miejsce, przegrał z TkachenkoKot nie wszedł do 50tki?
61A ten z najgorszymi jakie miejsce zajął? :D
Jon Jones też jest pozytywny.Niesamowicie pozytywny człowiek
To prawda. Ale myślę, że sporą robotę zrobił dziennikarz, który naprawdę fajnie poprowadził wywiad - widać, że Kamilowi sporo radości sprawiła ta rozmowa. W końcu ktoś zapytał o coś innego niż "jest presja?", "czujesz się faworytem?", "kto będzie twoim największym rywalem?".Niesamowicie pozytywny człowiek
Jon Jones też jest pozytywny.
Chyba seropozytywnyJon Jones też jest pozytywny.
16:30Kiedy TCS sie zaczyna ?
Być może tylko jedną seria będzieMa trochę wiać, więc szykuje się loteria.
Spokojnie, jeszcze musi wygrać z matką naturą.
Kobayashi to ugra...
Sigbet? Moim zdaniem Joju nie wygra całego turnieju.Kobayashi to ugra...
Żyła wygraSigbet? Moim zdaniem Joju nie wygra całego turnieju.
Żyła wygra