Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mogę wziąć Lima ale bez znokautowanych Thomsonów w sygnie wrazie czego![]()
Czilowo.Ok, sorki ;) o awatar pasuje Ci?
Macie ode mnie prezent:
Oli (Solaris) vs. Bazelak (?)

lubię Josha, ale wierzę w El Cucuy. :)Thomson (Puczi) - Ferguson (?)
Klasycznie o awatar.
no miał być avatar, nie chcę żadnego wpisu krzywego do sygny, haha.Ok, w takim razie @baju o sygnę.
Zobacz 3 posty wyżej :P Chyba, że się zamienisz z Solarisem.no miał być avatar, nie chcę żadnego wpisu krzywego do sygny, haha.
mam go w ignorowanych. :) okejo, to sygnaturka Puczson.Zobacz 3 posty wyżej :P Chyba, że się zamienisz z Solarisem.
BioręMacie. Kocham Moose'a, kibicuję mu od zawsze, na papierze gość ma prawie wszystko. No więc pora, żeby koncertowo sp...dolił. Zawsze musi być upset - to mój kolejny argument.
Mousasi (Miszon) - Philippou (koper)
O sygnaturę, of kors.
Koper, jak mogłeś, już dawno pisałem, że:
Mousasi (Puczi) - Costa (?)
:(
.Ej ,ej ej ja na taką stawkę się nie zgadzam ,z resztą chyba taką stawkę powinien zaakceptować tworzącyLawler(michi972) vs MacDonald (Rory)
Przegrany dostaje bana na rok![]()
Munoz(mateusz19191010) vs Barnatt(TheNotorious) - nie lubię tego zarozumialca, przegrał 2 ostatnie walki, wyzywał Jotko, Tarzana i nie tylko do walki, wygrażał się jaki to on jest niepokonany i najlepszy - nie lubię gnoja. Munoz w wieku emerytalnym(jak na zawodnika), z bilansem 3 porażek z rzędu, będzie chciał wygra z wielkoludem(16cm różnicy), jeżeli nie wpadnie w długie ręce i nogi to nie przegra.Neil Magny(TheNotorious) vs Lim(?)
Munoz(?) vs Barnatt(TheNotorious) o sygnatury wszystko