Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żerujcie, sępy bez skrupułów. ja nie mam serca nie stawiać na Marka.
Miocic(?) - Hunt (koper)
![]()
![]()
Właśnie nie chciałem ci robić takiego problemu jak kiedyś miał @mmammag więc uznałem, że PO imo lepszą opcją. :((((((((((@Miszon za co !?!?! szczerze to już wolę koncity czy inne rafalala niż PO-wskie ''elity'', ehh biorę donaldinho ,
Właśnie nie chciałem ci robić takiego problemu jak kiedyś miał @mmammag więc uznałem, że PO imo lepszą opcją. :((((((((((
Jak następnym razem przegram, pozwolę ci na najbardziej chujowy awatar, albo na sygnę z jakimś KO na Hendo :((((
Bo Mahonka już nie można na awatar wstawiać :(
obyś tylko nie miał problemów za złamanie ciszy wyborczej 
jak nie doniesiesz to spokojest gitobyś tylko nie miał problemów za złamanie ciszy wyborczej
![]()

Jako avatar ustawić czy sygne? ';p
10.05.2015r Robert Whittaker (Puczi) - Brad Tavares (mateusz19191010)@mateusz19191010 a o co my się założyliśmy? Bo sobie nie zapisałem :( Skoro chcesz Asię, no to kim ja jestem, żeby być przeciwnym?
@The Notorious no przyodziewaj Olejnik kawalerze.
O, może pomyliłem Ciebie i Notoriousa? Masz zapisane, czy się zakładaliśmy?10.05.2015r Robert Whittaker (Puczi) - Brad Tavares (mateusz19191010)
Troszeczkę za duża ta sygna, zmniejsz na rozmiar 366x225 - jak ja sobie próbuję zmienić to gif traci na jakości, pikseloza wychodzi.O, może pomyliłem Ciebie i Notoriousa? Masz zapisane, czy się zakładaliśmy?
W takim razie trzymaj sygnę - ZAMIAST TAMTYCH 3
http://gyazo.com/d11086d056aba1369fe292d8f30d2ff7
#edit - tak, pomyliłem was. W takim razie @praecox77 do wyboru jedno ścierwo ;)
o avatar bez różnicy jakiPewnie o sygnę bez Conchit/Grodzkiej/Rafalali itp :)
o avatar bez różnicy jaki