Sig-betting.

@Puczi usunęli mi sygnaturę, którą od ciebie dostałem, bo była za duża, więc jak możesz daj mniejszą, bo do poniedziałku (końca kary:)) jeszcze trochę czasu;)

@Puczi usunęli mi sygnaturę, którą od ciebie dostałem, bo była za duża, więc jak możesz daj mniejszą, bo do poniedziałku (końca kary:)) jeszcze trochę czasu;)

d18fe26a34b503294fa8de28ba74a42c.png

Proszę bardzo!

Macie. Kocham Moose'a, kibicuję mu od zawsze, na papierze gość ma prawie wszystko. No więc pora, żeby koncertowo sp...dolił. Zawsze musi być upset - to mój kolejny argument:crazy:.

Mousasi (?) - Philippou (koper)

O sygnaturę, of kors.

Macie. Kocham Moose'a, kibicuję mu od zawsze, na papierze gość ma prawie wszystko. No więc pora, żeby koncertowo sp...dolił. Zawsze musi być upset - to mój kolejny argument:crazy:.

Mousasi (Miszon) - Philippou (koper)

O sygnaturę, of kors.
Biorę

Koper, jak mogłeś, już dawno pisałem, że:
Mousasi (Puczi) - Costa (?)
:(

Patrzałem pobieżnie po ostatnich dwóch-trzech stronach specjalnie, ale nie widziałem. Głowa do góry, piątkowy wieczór, może jeszcze ktoś inny zasiądzie do foruma po trzech piwach:beer:.

Johnson(michi972)vs Cormier(?)
MinotaurO Nogueira(michi972) vs Struve(?)
Drwal(michi972) vs Materla(?)
Aldo(michi972) vs Mcgregor (?)
Celiński(michi972) vs Narkun (?)
to u mnie zostało

Neil Magny(TheNotorious) vs Lim(?)
Munoz(?) vs Barnatt(TheNotorious) o sygnatury wszystko
Munoz(mateusz19191010) vs Barnatt(TheNotorious) - nie lubię tego zarozumialca, przegrał 2 ostatnie walki, wyzywał Jotko, Tarzana i nie tylko do walki, wygrażał się jaki to on jest niepokonany i najlepszy - nie lubię gnoja. Munoz w wieku emerytalnym(jak na zawodnika), z bilansem 3 porażek z rzędu, będzie chciał wygra z wielkoludem(16cm różnicy), jeżeli nie wpadnie w długie ręce i nogi to nie przegra.

Back