Sig-betting.

Jewtuszko (Solaris) vs. Szymuszowski (?)
Edgar (Solaris) vs. Faber (?)
Mousasi (Solaris) vs. Philipou (?)
Munoz (?) vs. Barnatt (Solaris)
Weidman (Solaris) vs. Belfort (?)
Cerrone (Solaris) vs. Makdessi (?)
Benavidez (Solaris) vs. Moraga (?)
Condit (Solaris) vs. Alves (?)
Parke (Solaris) vs. Trinaldo (?)
Poirier (Solaris) vs. Medeiros (?)
Velasquez (Solaris) vs. Werdum (?)
Cejudo (Solaris) vs. Camus (?)
Jotko (?) vs. Brunson (Solaris)
Jotko(PaweLisu999) vs Brunson(Solaris)

Hola Hola, bo nie nadążam zapisywać :D
Moje potwierdzone zakłady
23.05.2015r Anthony Johnson (matuesz19191010) vs. Daniel Cormier ( MPS ) - sygnatura
23.05.2015r Chris Weidman (matuesz19191010) vs. Vitor Belfort (@Sedno) - sygnatura - ja lubię Weidmana
23.05.2015r Travis Browne (@MPS) vs. Andrei Arlovski (matuesz19191010) - awatar
20.06.2015r Derek Brunson (@Solaris) vs. Krzysztof Jotko (matuesz19191010) - sygnatura
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zostały jeszcze:
*UFC 188 13.06.15r
Cain Velasquez (matuesz19191010) vs. Fabrício Werdum ( ? ) - awatar
Gilbert Melendez (matuesz19191010) vs. Eddie Alvarez ( ? ) - sygnatura
*UFC FN 69 20.06.15r - war Polacy! #polskiemma #dlamasochisty #berlindlapolaków
Piotr Hallmann (matuesz19191010) vs. Magomed Mustafaev ( ? ) - awatar
Nick Hein ( ? ) vs. Łukasz Sajewski (matuesz19191010) - sygnatura
Joanna Jędrzejczyk (matuesz19191010) vs. Jessica Penne ( ? ) - dla psychicznie chorego schizola i przegrańca :D

@Solaris - bo mi doszedł jeden, a nie wiem czy osoby z którymi mam zatwierdzają zakład. I jest to czytelne, gdyż potem przy ewentualnych błędach łatwo to znaleźć.

Conor McGregor (Masta Blasta) vs Dżose Aldo (?) o wolne przez 3 miesiące od forum (chat może zostać) bang!

Jest tu jakiś cwaniak? Czy same miętki fajki? :)
ja jestem cwaniak
BIORĘ !!!
Conor McGregor (Masta Blasta) vs Dżose Aldo (sawciu) o wolne przez 3 miesiące od forum (chat może zostać) bang!

@mateusz19191010 pewnie,że może być. Pierwszy raz w to gram i nie znam reguł za bardzo. Jeśli się zakładamy o sygne lub avatar to jak długo ona musi być zmieniona ? Jeśli już mam zakład o sygne lub avatar , czy mogę się założyć o to z innym użytkownikiem forum w tym samym czasie?

metamoris
Clark Gracie (?) vs Roberto Satoshi (sawciu)
Alexandre Ribeiro (?) vs Keenan Cornelius (sawciu)

o sygnaturę, w przypadku remisu zakładu nie ma

@mateusz19191010 pewnie,że może być. Pierwszy raz w to gram i nie znam reguł za bardzo. Jeśli się zakładamy o sygne lub avatar to jak długo ona musi być zmieniona ? Jeśli już mam zakład o sygne lub avatar , czy mogę się założyć o to z innym użytkownikiem forum w tym samym czasie?
Sygna awatar zmieniona przez okres czasu jaki ustalasz z przeciwnikiem.
Możesz się CHYBA założyć o to samo z więcej niż 1;)

2 zakłady na jedną galę, bo ciężko mieć 2 avatary naraz. Chyba, że ktoś się zgodzi na ewentualny awatar i 2 sygnatury (jeśli 3 zakłady).

Ok, dzięki Panowie. Myślałem,że długość zmiany na avatar i sygnature są ustalone ustawowo ;-) a tu można się dogadać...

W 95% przypadków jest to na tydzień, ale jak zechcesz się założyć na miesiąc, to nikt Ci nie zabroni :P

@MPS z technicznego punktu widzenia możesz założyć się na 3 zakłady z 1 gali - awatar, sygnatura, sygnatura. Zazwyczaj zakładamy się na tydzień od niedzieli do niedzieli.

UFC 188 13.06.15r
Cain Velasquez (matuesz19191010) vs. Fabrício Werdum ( ? ) - awatar
Gilbert Melendez (matuesz19191010) vs. Eddie Alvarez ( ? ) - sygnatura

UFC FN 69 20.06.15r - war Polacy! #polskiemma #berlindlapolaków
Piotr Hallmann (matuesz19191010) vs. Magomed Mustafaev ( ? ) - awatar
Nick Hein ( ? ) vs. Łukasz Sajewski (matuesz19191010) - sygnatura
--------------------------------------------------------------------------------------------------
UFC 189 11.07.15r
Jake Ellenberger ( ? ) vs. Stephen Thompson (matuesz19191010) - sygnatura

co wy z tymi banicjami dziwnymi, jak chcecie odejść z cohones to możecie napisać do kogoś przecież o to. jeez. :)

Baju, nikt nie chce odchodzić, po prostu, jak gramy to o coś poważnego, a nie tam jakieś avatary. Żeby baju się nie denerwował, to niech będzie tydzień banacji:smile:

co wy z tymi banicjami dziwnymi, jak chcecie odejść z cohones to możecie napisać do kogoś przecież o to. jeez. :)
Tu chodzi o honor, o cohones, no risk no fun, ogarnij bajerkę;)
@Rory MacDonald nie daj sobie wleźć na psyche, kochasz Rorego czy nie? Wiesz, że wygra? Wiesz! To nie wymiękaj;| chyba nie jesteś miękka pyta?!

Last edited:
nie denerwuję się tylko po prostu nie chciałbym żeby przez głupie zakłady @sawciu musiał sobie odchodzić, ale jak chcecie. :smile: wasze gierki.

@Puczi myślę... :tongue:

Back