Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
deal, inni chętni? TJ Dillashaw (baju) - Barao (Scurvol, Orest)Barao(pan Scurvol)-Dillashaw (baju) o sygne?
ha, podpasowałem? IMO tak powinno to wyglądać, gify związane z MMA, lubię oglądać takie gify więc dobrze, że będzie tego więcej na forum.@mateusz19191010 a nie miało być o avek? ale chuj tam to ładuj do sygny
![]()
@baju Conor zostaje na dłużej ;P

ej masz coś do dietetyka? xDdeal, inni chętni? TJ Dillashaw (baju) - Barao (Scurvol, Orest)
ha, podpasowałem? IMO tak powinno to wyglądać, gify związane z MMA, lubię oglądać takie gify więc dobrze, że będzie tego więcej na forum.![]()
hahah, dietetyk spoko, chodzi mi bardzo o gejostwo/homocokolwiek/totalnedebilstwo.ej masz coś do dietetyka? xD
no to juz wiadomo co bedziesz mial w sygniegejostwo/homocokolwiek/totalnedebilstwo.

Bez przesady, to nie jest dobry widok dla forumowiczów, odrażające. To już wolę jakiegoś transwestytę( też odrażające, ale mniej od jakiegoś polityka).@mateusz19191010 a nie miało być o avek? ale chuj tam to ładuj do sygny
![]()
@baju Conor zostaje na dłużej ;P
ok. to 3m chill od Gegarda ;)Bez przesady, to nie jest dobry widok dla forumowiczów, odrażające. To już wolę jakiegoś transwestytę( też odrażające, ale mniej od jakiegoś polityka).

IMO sprzedało ponad 10? podobno peak był na około 12.Jak rozstrzygnąć te dwa:
Drwal będzie faworytem (Puczi) - Drwal będzie underdogiem(TheNotorious)
UFC sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (mateusz19191010) - UFC nie sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (Solaris)
nie zebym sie czepial ale ja naliczylem sobie 4-6Tabela - 19.04.2015 r
![]()
Mam zapisanych twoich 11 pojedynków. Najlepiej to przejrzyj i mi podaj z kim miałeś pojedynki jeżeli te 4 - 7 się nie zgadza.nie zebym sie czepial ale ja naliczylem sobie 4-6
no mi sie wydaje,nie jestem pewny,ze ja mam 10 zakladow,przed walka Moczidy,wg mnie mialem 4-4 a,o Lyoto zakladalem sie z dwoma osobami wiec 4-6.Mozliwe,ze policzyles mi jakies pojedynki dwa razy bo bylo tam lekkie zamieszanie z jednym zakladem.Sprawdze jutro bo dzisiaj juz nie dam radyMam zapisanych twoich 11 pojedynków. Najlepiej to przejrzyj i mi podaj z kim miałeś pojedynki jeżeli te 4 - 7 się nie zgadza.

Możesz mi te pojedynki wszystkie całe wypisać? Ciężko jest rozliczać takie coś Jan Błachowicz (Przemek) vs TBA (Wiewiór) - mam u ciebie dosyć duże braki widzę, muszę je zapisać i poprawić, liczę na współpracę :D.Ja mam do przodu 3 albo 4 (Przemek, Mort, Notorious chyba tyle), a w plecy dopisz co najmniej 2 wiecej, bo to że Camozzi przegrał to nie powód, by go nie doliczać.
(hindus nie arab).Tabela - 19.04.2015 r
![]()
Hunt (praecox77) vs Miocic (?)
Barao (praecox77) vs Dillashaw (?)
Sygna przystępna na tydzień;)