S
Scurvol
Guest
tzn jak widzisz sygne jakos wstawilem ale jak i gdzie to zmniejszyc to nie mam pojecia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
aaaa, byłem pewien, że chcesz avatar! okej, skasuj Conora i wstaw sobie:@baju jak mozesz,,dobroczynco to mi to od razu zmniejsz i wstaw w sygne bo ja nie za bardzo znam sie na tych rzeczach![]()

na poprzedniej stronie masz, wstaw sobie choke na Machidzie JBJ'a, PaweLisu dostanie Conora. :)
jesli chciales mi dopiec,w jakis sposob to Ci nie wyszlo bo bardzo lubie Johnego Casha

no ale chyba nie w takim wydaniu...jesli chciales mi dopiec,w jakis sposob to Ci nie wyszlo bo bardzo lubie Johnego Casha
ogolnie i avatar i sygna sa stanowczo do przyjecia :)

Lol, ale se nabił punkcików.![]()
nie jest,az tak zleno ale chyba nie w takim wydaniu...![]()
juz bym chyba wolal takiego Johnego niz tego tygrysa co ma obecnie Conor.Spoko, widzę że dostałeś avatar, to i tak silnik forum automatycznie by Ci zmniejszyłDzięki
. Ale nic mnie to nie kosztowało, bo dla siebie musiałem przyciąć.bądźmy poważni! :D@baju a w Werduma wierzysz:D?
Szkoda:( ja też nie wierzę.bądźmy poważni! :D
Barao(pan Scurvol)-Dillashaw (baju) o sygne?może ktoś wierzy jeszcze w Barao? chętnie dołożę betów na TJ'a. :)