Sig-betting.

@sawciu łap do avatara/sygny
0-37363

@Puczi
łap do avatara/sygny
hqdefault.jpg

Do sygny, bo ze mną ma o Awka z przegranej o Plastusia !

@Solaris łap Plastusia w awatara
http://media.ufc.tv/fighter_images/Pawel_Pawlak/PawelPawlak_Headshot.png

@KO-hunter czekam.
Muszę to ponowić, bo chyba ktoś znowu zapomniał! A na forum przebywa.
@Solaris wzywam cię do tablicy, czas się pożegnać z Cipkiem.
11.04.2015r Paweł Pawlak (mateusz19191010) vs. Sheldon Westcott (Solaris) - avatar 1 - 0
http://media.ufc.tv/fighter_images/Pawel_Pawlak/PawelPawlak_Headshot.png

ktoś jeszcze wierzy w Lyoto? jeśli tak to jestem otwarty na dalsze bety o Rockhold - Machida... ;)

ktoś jeszcze wierzy w Lyoto? jeśli tak to jestem otwarty na dalsze bety o Rockhold - Machida... ;)
wprawdzie zalozylem sie juz o to,oczywiscie stawiajac na Moczide ale moge zalozyc sie rowniez z Toba Rochold(baju)-Moczida(Scurvol) o sygne na tydzien

wprawdzie zalozylem sie juz o to,oczywiscie stawiajac na Moczide ale moge zalozyc sie rowniez z Toba Rochold(baju)-Moczida(Scurvol) o sygne na tydzien
deal, jakoś to pomieszczę jak przegram. :)

Faber - Edgar z koper 16.05 sygna
Alvarez - Melendez z midern 13.06 avatar
Luke - Lyoto z gojilla 18.04 sygna
Luke - Lyoto z TheNotorious avatar?
Luke - Lyoto z Scurvol sygna
Weidman - Belfort z Lockhorne 23.05 sygna
Browne - Arlovski z Arlovski 23.05 avatar
McGregor - Aldo z praecox77 sygna
Dillashaw - Barao z Orest

@Wewiur, zrobione, do kiedy mam to gunwo mieć? XD
Nie wiem jakie są zasady. Aż zdecydujesz się pozbyć, powiedzmy tak ze 3 dni mi wystarczą by się napawać glorią sukcesu. Ale oczywiście możesz dłużej, jak lubisz oglądać grób Lenina.

Nie za bardzo, bo jeszcze wyjdzie z niego i przyjdzie do mnie, przeca Lenin jest wiecznie żywy! - pod koniec tygodnia zmienię ;) gratuluję udanego typu @Wewiur

Padł mi komp i nie wiem kiedy ogarne? To czekam to do mnie? Wiem że jesteś fanem Barcy ja Realu a w sumie to ma być kara
Było czekam, ale potem wstawiłeś sygne z karą. Jest wszystko ok.

Proponuję kilka zakładów dla was moi bracia Cohones:
UFC on Fox: Machida vs. Rockhold
Lyoto Machida(mateusz19191010) vs. Luke Rockhold
Cub Swanson(mateusz19191010) vs. Max Holloway
Felice Herrig vs. Paige VanZant(mateusz19191010)

UFC 186: Johnson vs. Horiguchi
Demetrious Johnson(mateusz19191010) vs. Kyoji Horiguchi - pewnie nie będzie chętnych na grę przeciwko Myszy :D

O to czy awatak, sygnatura do ustalenia.

Było czekam, ale potem wstawiłeś sygne z karą. Jest wszystko ok.

Proponuję kilka zakładów dla was moi bracia Cohones:
Lyoto Machida(mateusz19191010) vs. Luke Rockhold
Cub Swanson(mateusz19191010) vs. Max Holloway

Demetrious Johnson(mateusz19191010) vs. Kyoji Horiguchi - pewnie nie będzie chętnych na grę przeciwko Myszy :D
O to czy awatak, sygnatura do ustalenia.
Ok bo z telefonu nie widzę sygnatury. Szkoda ze mam takie same typy jak ty bo miałbyś okazję do rewanżu ale pewnie będzie jeszcze okazja.

jeśli zgodzicie się w przypadku przegranej Luke'a na małe sygnaturki karalne (@TheNotorious, @gojilla, @Scurvol) to przyjmę jeszcze 2 bety @mateusz19191010 i @PaweLisu999... :)

ALL IN KURWA.

w sumie to bardziej jestem pewien, że rozdam wam jakieś idiotyczne obrazki do sygnatur więc możemy to przybić wszystko - jeśli przegram to jakoś sobie poradzimy!

Rockhold (baju) - Machida (TheNotorious, gojilla, Scurvol, mateusz19191010, PaweLisu999)

LETS GO.

Aż tak jesteś pewny Łukasza Rokholda? Smok to nie przelewki.
tak bardzo jestem pewien. Rockhold vs Weidman w NY w grudniu... :)

oglądałem jego kilka występów ostatnich, road to the octagon - mi to wystarczy, gość ma idealny styl na Machidę.

second is a habit!!! :smile: #dcvsjbj

14-2, nadchodzę.

Phiiii, Jacare poskłada obydwu :boss:
haha, Jacare to już dziadkiem będzie jak dostanie w końcu tego ts'a, ale gość zaskarbił sobie moją sympatię tym ostatnim roadem. mega szkoda, że nie odbędzie się ich walka - tak jak pisałem Szademu - bardzo podobna stójka Romero i Jacare, a do tego jeden wirtuoz w zapasach, drugi w bjj. piękna wojna styli.

@mateusz19191010 Cub Swanson(mateusz19191010) vs. Max Holloway(PaweLisu999)
Machida(PaweLisu999) vs Rockhold(?)
Sygnaturka @PaweLisu999 ?
o avatar, bo sygna na galę już zajęta. deal?
Jeszcze czegoś takiego nie robiłem, ale jestem pewny co do Kuby :D Deal przyjęty o awek.
jeśli zgodzicie się w przypadku przegranej Luke'a na małe sygnaturki karalne (@TheNotorious, @gojilla, @Scurvol) to przyjmę jeszcze 2 bety @mateusz19191010 i @PaweLisu999... :)

ALL IN KURWA.

w sumie to bardziej jestem pewien, że rozdam wam jakieś idiotyczne obrazki do sygnatur więc możemy to przybić wszystko - jeśli przegram to jakoś sobie poradzimy!

Rockhold (baju) - Machida (TheNotorious, gojilla, Scurvol, mateusz19191010, PaweLisu999)

LETS GO.
A ja jestem pewny wygranej Dragona :D chociaż w mniejszym stopniu, Rockhold mi ostatnio wygląda na cwaniaczka, przyszałka(oj ten Vitor go kopnął, pewnie do teraz mu się oranżadą z przedszkola odbija).
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sumując:
Lyoto Machida(mateusz19191010) vs. Luke Rockhold(baju) - sygnatura
Cub Swanson(mateusz19191010) vs. Max Holloway(PaweLisu999) - awatar
Cub Swanson(mateusz19191010) vs. Max Holloway(gojilla) - sygnatura
---------------------------------------------------------------------------------------------
Do rozlosowania jeszcze
Demetrious Johnson(mateusz19191010) vs. Kyoji Horiguchi

Aljamain Sterling (mmammag) - Mizugaki (?) o sygnę
OSP (mmammag) - Cummins (?) o avatar

Back