Sig-betting.

@mateusz19191010 a nie miało być o avek? ale chuj tam to ładuj do sygny
z13514608Q,--Dietetyk-roku----czyli-Stefan-Niesiolowski--Pose.jpg

@baju Conor zostaje na dłużej ;P

Last edited:
deal, inni chętni? TJ Dillashaw (baju) - Barao (Scurvol, Orest)

ha, podpasowałem? IMO tak powinno to wyglądać, gify związane z MMA, lubię oglądać takie gify więc dobrze, że będzie tego więcej na forum. :smile:
ej masz coś do dietetyka? xD

Jezu ludzie! wiecej dystansu bo te sig-betty traca sens no chyba,ze robicie to dla bilansu.To nie, tamto nie,to odrazajace to takie to nie takie :facepalm:

Jak rozstrzygnąć te dwa:
Drwal będzie faworytem (Puczi) - Drwal będzie underdogiem(TheNotorious)

UFC sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (mateusz19191010) - UFC nie sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (Solaris)

Jak rozstrzygnąć te dwa:
Drwal będzie faworytem (Puczi) - Drwal będzie underdogiem(TheNotorious)

UFC sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (mateusz19191010) - UFC nie sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (Solaris)
IMO sprzedało ponad 10? podobno peak był na około 12.

nie zebym sie czepial ale ja naliczylem sobie 4-6
Mam zapisanych twoich 11 pojedynków. Najlepiej to przejrzyj i mi podaj z kim miałeś pojedynki jeżeli te 4 - 7 się nie zgadza.

Niestety, ale błędy się zdarzają i liczę właśnie, że mnie poprawicie, gdy coś zauważycie. Najlepiej właśnie jakbyście od razu podali każdy swój pojedynek, bo może akurat któryś z nas go nie zapisał.
--------------
@Solaris
Który z nas wygrał? Ewentualnie zaliczę jako NO Contest.

Mam zapisanych twoich 11 pojedynków. Najlepiej to przejrzyj i mi podaj z kim miałeś pojedynki jeżeli te 4 - 7 się nie zgadza.
no mi sie wydaje,nie jestem pewny,ze ja mam 10 zakladow,przed walka Moczidy,wg mnie mialem 4-4 a,o Lyoto zakladalem sie z dwoma osobami wiec 4-6.Mozliwe,ze policzyles mi jakies pojedynki dwa razy bo bylo tam lekkie zamieszanie z jednym zakladem.Sprawdze jutro bo dzisiaj juz nie dam rady :beer:

Ja mam do przodu 3 albo 4 (Przemek, Mort, Notorious chyba tyle), a w plecy dopisz co najmniej 2 wiecej, bo to że Camozzi przegrał to nie powód, by go nie doliczać.

Ja mam do przodu 3 albo 4 (Przemek, Mort, Notorious chyba tyle), a w plecy dopisz co najmniej 2 wiecej, bo to że Camozzi przegrał to nie powód, by go nie doliczać.
Możesz mi te pojedynki wszystkie całe wypisać? Ciężko jest rozliczać takie coś Jan Błachowicz (Przemek) vs TBA (Wiewiór) - mam u ciebie dosyć duże braki widzę, muszę je zapisać i poprawić, liczę na współpracę :D.

@Scurvol - ten Moczida mnie zmylił. Poprawione.

Mam prośbę do graczy!
Piszcie bez zmieniania nazwisk zawodnikom, ze swoim nickiem w nawiasie, żeby to było czytelniejsze, a bardziej ułatwicie mi życie przy aktualizacji tabelki.

Przemawiał dla was redaktor naczelny Sig-bettingowej tabelki

Każdy bett sobie zapisuję, ale jak widać mam problem z poprawnym zapisaniem.

Last edited:
Ostatnio wygrałem z Przemkiem, Mortem i Notoriousem i chyba mam to 1 które mi policzyłeś, a ja nie mam o nim pojęcia.
Przegrane to ciężej.
Przegrałem Camozziego, przegrałem walkę chłopów na gali z Jędrzejczyk (to było z Puczim w zakładzie) i te 4 co mi policzyłeś. Nie wiem czy policzyłeś mi zakład z mmammagiem o wiewiórkę w podpisie, ale nie pamietam z kim to było.
Wybacz za formę, część zakładów zawarłem osobiście, albo na czacie.
Ustalmy mój bilans, nie 1-4 tylko 4-7 (to chyba najbliższa prawdy wartość) i będzie gitarka.

A tak w ogólę, to zakład na Camozziego z Jacare mógłby być liczony jako 0,25 porażki :arab: (hindus nie arab).

@Wewiur
To jak na czacie to ja nie mam jak tego sprawdzić.
Oficjalnie mam tak :
wygrane
Max Holloway (Wewiur) vs Cub Swanson (TheNotorious). 1 - 0
Jan Błachowicz (Przemek) vs TBA (Wiewiór) 0 - 1
Przegrane
Bader (Comber) vs Davis (Wewiur) 1 - 0
Pat Curran (Wewiur) - Damien Weichel (mmammag) 0 - 1
Beneil Dariush(Puczi) - Daron Cruickshank(Wewiur ) 1 - 0
Chris Camozzi (Wewiur) vs Jacare Souza (Mmammag) 0 - 1

Jeżeli chcesz, żebym pozaliczał to musisz napisać konkretnie, z kim, o jaką walkę mma, bo w takim razie przeciwnikom też muszę to jakoś zaliczyć.

Chodziło mi, że tutaj zakład jest wpisany, tylko może nieczytelnie. Nie posądzałbym nikogo o jasnowidztwo.
To na pewno pamietam (ale i tak coś mało mi się zdaje, mniejsza o to).
Manuwa (Wewiur ) vs Błachowicz (Mort)

Takie małe poprawki to mi dużo czasu nie zajmują więc Tabela 20.04.2015r
ranking-tabela.png

1. Mam prośbę do graczy!
Pojedynki zawierajcie bez zmieniania nazwisk zawodnikom, ze swoim nickiem w nawiasie, żeby to było czytelniejsze, a bardziej ułatwicie mi życie przy aktualizacji tabelki.

2. W razie błędów, proszę napisać swoje pojedynki z mma - ja to porównam do moich zapisków i naniosę poprawki.

Ps. Czuję się jak Wojtek z notatnikiem, więc uznam się za Redaktora naczelnego Sig-betting :D

Last edited:
Wygrane:
Pawlak(PaweLisu999) vs Westcott(Solaris)
Holloway(PaweLisu999) vs Swanson(mateusz19191010)
Iaquinta(PaweLisu999) vs Masvidal(mmammag)
Przegrane:
Machida(PaweLisu999) vs Rockhold(baju)
Rocky Lee(PaweLisu) vs Lapilus (Sompa)
Rekord 3-2

Wygrane:
Diaz (maniak19884) vs Silva(TheNotorious)
Al Iaquinta(TheNotorious) vs Jorge Masvidal (Puczi)
Tony Ferguson (TheNotorious) vs Gleison Tibau (Rades)
Aslambek Saidov(TheNotorious) - Rafal Moks (sawciu)
Przegrane:
Henderson(Orest) vs Thatch(TheNotorious)
Johnson(Puczi) vs Barboza(TheNotorious)
Alistar Overeem (baju) vs Roy Nelson(TheNotorious)
Rockhold(baju) vs Machida(TheNotorious)
Swanson(TheNotorious) vs Holloway(Wiewiór)
Swanson(TheNotorious)vs Holloway(mmammag)
rekord:4-6

Back