Sig-betting.

Chłopaki, ja to tak z czystej sympatii do Cohones i sig-betting chciałem coś dobrego zrobić przynajmniej w jednym temacie.

Tabelkę wstawię po gali 184(jakoś w niedzielę), następna może być przed galą UFC 64 w Krakowie? Do tego czasu odbędą się 3 gale UFC(185, 62, 63).

nikt nie podejmuje sie?

Jouban (baju) - Walsh (?)

czytalem, ze procenty po rowno prawie rozkladacie! :)

4-1. Idę po pas. ;)

@gojilla
Łap gifa i patrz jak Conorek szybko klepie. :hi:

lolconor.gif

po pas na betach o Ronde!? PLEASE!
Jak już pisałem, Ty nie masz prawa głosu. :P Conor z Siverem, lol
Robimy trash-talk przed naszym bezpośrednim starciem! Walsh nie był dla mnie faworytem (liczyłem na upset tylko bukmachersko), ale czekam na bet z Tobą!

Żeby nie było, że idę łatwą drogą, tym razem typuję underdoga.
Beneil Dariush (Szady) - Daron Cruickshank (?)
Ktoś chętny? Stawka standardowa - sygna na tydzień.

Robimy trash-talk przed naszym bezpośrednim starciem! Walsh nie był dla mnie faworytem (liczyłem na upset tylko bukmachersko), ale czekam na bet z Tobą!

no wlasnie nabijacie sobie rekord na super faworytach i sie podniecacie jak male dzieci :lol:
biere
beneil Dariush(Szady)-Daron Cruickshank(Scurvol) o avatar moze?

Ja tylko raz miałem super-faworyta. :) Przed nim był underdog i teraz też underdog.
@Scurvol
Wolę sygnaturę. To jak - klepnięte?

jeden na 9 betow i juz teraz 'latke' mi przykleil... :sad:

Beneil to super-underdog, nie liczy sie!

i tak najbardziej na pewniakach żeruje @Solaris, haha.

Dobra, wieczorem wrzucę sygne. Tylko usuwasz te swoje pozostałe i wstawiasz moją! ; )
Jak robisz tabelę, to nie lepiej, żeby kolejność zależała od bilansu (zwycięstwa odjąć porażki), a nie od samej liczby zwycięstw? @mateusz19191010

Anthony Pettis (Solaris) vs. Raphael Dos Anjos (?)

Last edited:
@mateusz19191010 @TheNotorious
W walce Kida Yamamoto był "no contest", tak że chyba najlepiej by było anulować? Tzn. nikt nie dostaje punktu, w związku z czym ja ma dalej bilans 3-4. jak panowie sądzicie?
ten zakład się nie liczy ja mam 3-2 rekord
Poprawiłem u siebie, no contest było od razu po walce? Czy jakoś później? Jeszcze gali nie nadrobiłem.

Jak robisz tabelę, to nie lepiej, żeby kolejność zależała od bilansu (zwycięstwa odjąć porażki), a nie od samej liczby zwycięstw? @mateusz19191010
A co do tej opcji, to się zastanawiałem co by tu zrobić, aby ranking był bardziej odpowiedni w stosunku w:p - mogę tak robić, żeby zależało od bilansu. Jak się na to zapatrują inni gracze?

NC był od razu po walce - czyli nie wliczajmy walki do rekordu graczy.
Chyba lepiej faktycznie od zwycięstwa odjąć porażkę - żeby nie było kwiatków, typu 9-25 na pierwszym miejscu, jako krul zakładów ;)

Back