Sig-betting.

@Rades trzym awatar!

LUB opcja druga

1538426-.jpg

Proponuję jednak pierwszą, bo w lepszej jakości :D

Dwoch avkow chyba nie dam rady przywdziac ;p mam jeszcze tego murzyna od @TheNotorious to nie wiem jak to zrobimy ;p

Jakiego murzyna?
Bierz Kopacz, ewentualnego murzyna dasz do sygny :)

Haha no byl jakis murzyn na poprzedniej stronie za Tibau ;d ok niech bedzie kopacz do avka a murzyn do sygny ale wieczorem bo narazie na telefonie jestem ;p

Miałem jakiś zły wynik walki Norifumi Yamamoto (TheNotorious) - Roman Salazar (koper), poprawione.
Nowa tabelka. I jak teraz?
ranking-tabela.png

Przyjąłem, że wynik 1 - 0 jest lepszy od 3 - 2 więc jest wyżej, a w przegranych 1 - 2, 3 - 4 jest lepszy od 0 - 1 ze względy na wygraną. Zgadzacie się wszyscy? Czy jeszcze coś poprawić?

Haha no byl jakis murzyn na poprzedniej stronie za Tibau ;d ok niech bedzie kopacz do avka a murzyn do sygny ale wieczorem bo narazie na telefonie jestem ;p
Ale ja się pierwszy założyłem a puczi drugi czyli mój murzyn :lol: na avka a kopacz niech do sygny wypierdala

O, to dziwne, ja na poprzedniej stronie widzę Twój pusty post Notorious - bez żadnego obrazka o.0
To Rades poczekaj tydzień i w przyszłym ubierzesz Kopacz, ok? :)

O, to dziwne, ja na poprzedniej stronie widzę Twój pusty post Notorious - bez żadnego obrazka o.0
To Rades poczekaj tydzień i w przyszłym ubierzesz Kopacz, ok? :)

nope haha chce to wszystko mieć jak najszybciej za sobą :lol:

W drodze wyjątku się zgodzę - ale już dawno pisałem, że ja tylko o awatar się zakładam - chyba, że ktoś od razu napisze inaczej. Tak na przyszłość :)

@sawciu

kurwa czasem chcialbym byc bardziej skurwysynski i miec lepsza glowe na jakies 'chamskie' rzeczy. :lol: masz Brocka!!!

1257909_o.gif

albo

nzehvq.gif

:rofl:

Dobra dziewczyny, która wejdzie w ten zakład?

Joasia Jędrzejczyk (Orest) vs. Carla Esparza (?)

Anthony Pettis (Solaris) vs. Raphael Dos Anjos (???)
Jared Rosholt (Solaris) vs. Joe Copeland (???)

@Puczi pamiętasz o naszym zakładzie;)?
Travis Browne (baju) vs Andrzej (?)

BRING IT.

7-2

Faber - Edgar z koper 16.05 avatar?
Alvarez - Melendez z midern 13.06 avatar
Luke - Lyoto z TheNotorious 18.04 ?

na ten moment mam tak, troche boje sie o Fabera. :(

Hendricks (Solaris) vs. Brown (?)
Mendes (Solaris) vs. Lamas (?)
Aljamain Sterling (Solaris) vs. Takeya Mizugaki (?)
Rampage (Solaris) vs. Maldonado (?)
Mousasi (Solaris) vs. Philipou (?)
Benavidez (Solaris) vs. Moraga (?)
Dodson (Solaris) vs. Makovsky (?)

Do wyboru, do koloru!

Last edited:
cale cohones powinno jebnac Browne - Arlovski i dojebac Andrzejowi xx-0 albo 0-xx. :lol:

@Puczi mam wyłączone sygnaturki ale po małej edycie widzę, że pamiętasz:)

cale cohones powinno jebnac Browne - Arlovski i dojebac Andrzejowi xx-0 albo 0-xx.
Zakładamy się o awatar ziom? Bo jak pisałem sygnatury mam wyłączone. Andrzej da radę!

@Puczi mam wyłączone sygnaturki ale po małej edycie widzę, że pamiętasz:)

Zakładamy się o awatar ziom? Bo jak pisałem sygnatury mam wyłączone. Andrzej da radę!
co tylko chcesz czempion, moze byc avatar. :)

Faber - Edgar z koper 16.05 sygna
Alvarez - Melendez z midern 13.06 avatar
Luke - Lyoto z gojilla 18.04 sygna
Weidman - Belfort z Lockhorne 23.05 sygna
Browne - Arlovski z Arlovski 23.05 avatar

klamalem, bo mam jeszcze na pewno beta o Weidman - Belfort z @Lockhorne czyli ogien na 187 bedzie, haha.

nie wiem dlaczego mialem napisane, ze mam beta o Lyoto z @TheNotorious, sorry za zamieszanie!

Last edited:
Niebawem walczy Reem z Nelsonem. I choć boję się o głowę mojego ulubieńca to chętnie podejmę wyzwanie:

Alistair Overeem (Lockhorne) vs Roy Nelson (?)

Last edited by a moderator:
Back