Sig-betting.

Ci co daja sig bety z Ronda powinni dostac bany na cohones... :>

Tony Ferguson (baju) - Gleison Tibau (?)

moze ktos wierzy w Brazylijczyka... :)
Panie! masz do mnie aluzję? :lol: Powiedz kto się o Conora zakładał, aby nabić rekord.
Ps. Jebany Denis.

ogladam tak sobie wywiad z Rockholdem...
Ja cały obejrzałem, ten co wczoraj podrzucałeś, i też moja pewność co do Luke'a wzrosła. Gość nie ma rodziny na utrzymaniu, skupia się tylko na treningach i... cały czas ma ból dupy o Vitora. :D

UFC sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (???) - UFC nie sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (Solaris)

UFC sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (???) - UFC nie sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (Solaris)
UFC sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (mateusz19191010) - UFC nie sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (Solaris) - o co?

Josh Koscheck (Rades) - Jake Ellenberger (?)
Rousey vs Zingano walka potrwa powyżej 1,5 rundy = 7min30sek (Rades) - ponizej 1,5 rundy (?)

ktoś coś? :smile:

Alan Jouban (baju) - Richard Walsh (?)

QUUvA.jpg

@Szady

pasuje mi sygna. mieliśmy mała awanture o messiego przy okazji złotej piłki :P
O panie, to ja zapomniałem o tym :lol: Coś tam było w odległych średniowiecznych czasach.

Mam pytanko do wszystkich grających. Podsumowanie tabeli robić na koniec ostatniej gali miesiąca? Czy po dłuższym czasie? Oczywiście, gdy ja będę miał czas.

Norifumi Yamamoto (x) - Roman Salazar (koper)?

Chłopaki, oszalałem, rozdaję wygrane... Przecież Kid gościa zniszczy...
carrot-and-stick.jpg

@Szady: jako, że mateusz19191010 podjął się z własnej inicjatywy żmudnego zadania zliczania punktów, byłaby opcja wynagrodzenia go w jakichś forumowych dobrach? Lajkach, trofeach, może jakiś specjalny status - KOMISJA GIER i ZAKŁADÓW?:boss:

Tak nieśmiało pytam

Back