Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Panie! masz do mnie aluzję?Ci co daja sig bety z Ronda powinni dostac bany na cohones... :>
Tony Ferguson (baju) - Gleison Tibau (?)
moze ktos wierzy w Brazylijczyka... :)
Powiedz kto się o Conora zakładał, aby nabić rekord.avatary juz sie pobilismy, sygnaturka tydzien? :)
Melendez (Midern) - Alvarez (???)
Chciałby się ktoś podjąć? Avek lub sygna na tydzień.

Ja cały obejrzałem, ten co wczoraj podrzucałeś, i też moja pewność co do Luke'a wzrosła. Gość nie ma rodziny na utrzymaniu, skupia się tylko na treningach i... cały czas ma ból dupy o Vitora. :Dogladam tak sobie wywiad z Rockholdem...
o co?ogladam tak sobie wywiad z Rockholdem...
Luke (baju) - Lyoto (?)
![]()
czekaj, bo ogarniam.o co?
o sygnę. Lyoto wygra więc się nie martw ;) deal?wiec o co chcesz, moze byc cokolwiek. :) przykro bedzie mi usuwac Conora z Twojej sygny/avatara.
UFC sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (mateusz19191010) - UFC nie sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (Solaris) - o co?UFC sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (???) - UFC nie sprzeda 10 tysięcy biletów na galę w Krakowie (Solaris)
dopasuje sie. :)
moge wziąć jeśli nie masz focha o ^karakana^Izabela Badurek (mateusz19191010) vs. Aleksandra Albu ( ? )

O sygne - ok? O co chodzi z tym "karakana", bo chyba ominąłem coś?moge wziąć jeśli nie masz focha o ^karakana^![]()
pasuje mi sygna. mieliśmy mała awanture o messiego przy okazji złotej piłki :PO sygne - ok? O co chodzi z tym "karakana", bo chyba ominąłem coś?
O panie, to ja zapomniałem o tympasuje mi sygna. mieliśmy mała awanture o messiego przy okazji złotej piłki :P
Coś tam było w odległych średniowiecznych czasach.

Pomyślimy, raczej status. Jakieś pomysły?byłaby opcja wynagrodzenia go w jakichś forumowych dobrach? Lajkach, trofeach, może jakiś specjalny status - KOMISJA GIER i ZAKŁADÓW?
Cohones Gambling Commision.Pomyślimy, raczej status. Jakieś pomysły?