Siatkówka

To tak jak w naszej piłkarskiej ekstraklasie :awesome:

Ciekawi mnie czy Resovia kiedykolwiek się obudzi, czy będzie ciągle tkwić w takim marazmie jak teraz, bo w ostatnich latach mieli skład na finał co roku ale brakowało tam drużyny i jakiejś takiej woli walki.

Komuś konkretnemu kibicujesz w tej lidze?
Ja bez faworyta.

Po paru latach przerwy od ligi wróciłem do oglądania i bardzo dobrze się bawię nie kibicując nikomu.

Na chuj oni robią te Final Four we Włoszech skoro nawet na meczu Perugii jest na tyle pusto że widać to w głównym ekranie TV? U nas by bez problemu wyprzedawali największe areny.

Na chuj oni robią te Final Four we Włoszech skoro nawet na meczu Perugii jest na tyle pusto że widać to w głównym ekranie TV? U nas by bez problemu wyprzedawali największe areny.
Ciekawe jak Zawiercie się pokaże z Perugią.

Ciekawe jak Zawiercie się pokaże z Perugią.

Oby im najebali srogą karmę za te puste trybuny :jjsmile:

U nas się srogo płaci za miejsca na siatkówkę na reprezentację, wątpię aby Włochy na tych pustych trybunach wychodziły lepiej.

Ale ogólnie to baardzo dużo zależy od dyspozycji Russella, był głownym architektem ich wygranej w tym sezonie, ale już jest zajechany jak koń po westernie, chociaż na ostatnie sety z Lublinem wykrzesał z siebie ten potencjał i zrobił róznicę. Jak Russell będzie w stanie tak grać jak jest w stanie to Zawiercie ma szanse, inaczej to się boję żeby naszych nie rozjebali do zera, bo pakę mają zacną.

A z czwartego życzenia, to sobie życzę żeby Semeniuk miał szanse tak się pokazywać w kadrze jak w klubie. Bo gra w najlepszym klubie świata, a u nas ledwie łapie minuty.

Back