Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

W ramach ciekawostki. @Grubas @PioTRTek i reszta koksowników co się nie przyzna. :mamed:

Na końcówce redukcji przeprowadziłem mały eksperyment. Do podstawowej suplementacji 100 testa co 4 dzień dorzuciłem 2x w tygodniu przed treningowo 3 jednostki GH. Tak dobrze czytacie tylko 3 jednostki GH tylko 2 x w tygodniu.

W skali 2 miesięcy:
- poprawa regeneracji
- zanik wszystkich stanów zapalnych
- zejście nadmiaru wody
- nabicie
- potężna pompa
- zwiększenie wytrzymałości na treningu
- przyspieszenie spalania

Miesiąc po odstawieniu jest mocna zmiana w sylwetce, oczywiście na minus :mamed:
Ile masz tescia jak badales ostatnio? Jak bierzesz 100 co 4 dni bo ja wracam na igle od stycznia ten rok off calkowity od sterydianow. Ale planuje wrocic na malych dawkach wlasnie max 100 tak jak Ty co 4 dni zeby nie bombowac za mocno:). Co do hormonu to sie kurwa boje ze obudzi mi jakies komorki rakowe i chyba tego nigdy nie rusze a obciazony genetycznie niestety jestem...

Ile masz tescia jak badales ostatnio? Jak bierzesz 100 co 4 dni bo ja wracam na igle od stycznia ten rok off calkowity od sterydianow. Ale planuje wrocic na malych dawkach wlasnie max 100 tak jak Ty co 4 dni zeby nie bombowac za mocno:).
Nie pamiętam dokładnie, robiłem z miesiąc temu badania. Teść ok 1500 ng/dl, estro na dolnej granicy, aż przestałem brać arimidex na jakiś czas.
Kończę ten flakon i też robię eksperyment wrzucę tylko 50mg co 3 dni, żeby sprawdzić jak się wyniki zmienią.

Co do hormonu to sie kurwa boje ze obudzi mi jakies komorki rakowe i chyba tego nigdy nie rusze a obciazony genetycznie niestety jestem...
Ja mam suple po takich cenach, że z ciekawości wrzuciłem. Tak jak mówi większość koksów GH to gamechanger i tak jest faktycznie.

@Siwy przy 100mg e4d 1500ng to ładnie, jak jechałem 125mg e4d to po 4 daniach było lekko ponad 1000ng/dl, ale wcale tego nie czułem, przed wejściem miałem ponad 700ng naturalnie.
To co w takim razie myślicie o takim mk677? Warto? Zależy mi na regeneracji i jakości snu.
Podrzućcie jakiś set z mocną muzyką do treningu, dzięki!

W ramach ciekawostki. @Grubas @PioTRTek i reszta koksowników co się nie przyzna. :mamed:

Na końcówce redukcji przeprowadziłem mały eksperyment. Do podstawowej suplementacji 100 testa co 4 dzień dorzuciłem 2x w tygodniu przed treningowo 3 jednostki GH. Tak dobrze czytacie tylko 3 jednostki GH tylko 2 x w tygodniu.

W skali 2 miesięcy:
- poprawa regeneracji
- zanik wszystkich stanów zapalnych
- zejście nadmiaru wody
- nabicie
- potężna pompa
- zwiększenie wytrzymałości na treningu
- przyspieszenie spalania

Miesiąc po odstawieniu jest mocna zmiana w sylwetce, oczywiście na minus :mamed:
Czyli chyba jednak to prawda z tym wzrostem co gadają na forum......stymulujesz się żeby jeszcze urosnąć , kiedyś mi pomagało wiszenie na obręczy od kosza.....wyższy od tego nie byłem ale miałem poczucie że jestem wysoki jak koszykarz.
:roberteyeblinking:

Czyli chyba jednak to prawda z tym wzrostem co gadają na forum......stymulujesz się żeby jeszcze urosnąć , kiedyś mi pomagało wiszenie na obręczy od kosza.....wyższy od tego nie byłem ale miałem poczucie że jestem wysoki jak koszykarz.
:roberteyeblinking:
Na szczęście kutas rekompensuje te marne 180.
:lesnarhappy:

@Siwy przy 100mg e4d 1500ng to ładnie, jak jechałem 125mg e4d to po 4 daniach było lekko ponad 1000ng/dl, ale wcale tego nie czułem, przed wejściem miałem ponad 700ng naturalnie.
To co w takim razie myślicie o takim mk677? Warto? Zależy mi na regeneracji i jakości snu.
Podrzućcie jakiś set z mocną muzyką do treningu, dzięki!
Mk677 nie brałem. Słyszałem różne opinie na pewno apetyt wzrośnie.

Regeneracja i jakość snu to poprawić podstawy. Z supli ashwaganda i melatonina może pomóc.

huheheh.png

Masz jakąś sprawdzoną?
Ja używam obecnie z sfd i jest w sumie ok.
Ale zastanawiam się czy jest coś lepszego.

Ja używam głównie Swanson i sfd.
Zależy co akurat muszę kupić.
Ostatnio Mauricz w którymś podcaście mówił żeby uważać z melatonina.
Ja lutowalem po 3 a i zdarzyło mi się 5 zarzucić i ciężko się dobudzić wiadomo... ale późniejszy okres sen strasznie słaby.

Ostatnio Mauricz w którymś podcaście mówił żeby uważać z melatonina.
Ja lutowalem po 3 a i zdarzyło mi się 5 zarzucić i ciężko się dobudzić wiadomo... ale późniejszy okres sen strasznie słaby.
Ja i tak od lat mam tak, że przynajmniej raz w nocy się obudzę i w sumie jeszcze nie miałem problemu ze wstaniem, a lutowałem po 5 lub więcej czasami.

A cukier jak u Cb? Pytam bo jak tylko zwiększe sugar szczególnie popołudnie kolacja, to bankowo wybudzenie na lanie
Nie wiem bo wieki się już nie badałem.
Ogólnie odpukać, ale czuje się dobrze i nie mam motywacji sprawdzać.

Teść ok 1500 ng/dl,
To duzo i tak. Dlatego ja wlasnie zaczne nawet od 50 co 4 dni zrobie wyniki i bede myslal dalej. Ja tak max tysiaczka bym chcial miec wystarczajaco. Zawsze mialem ponad skale a to tez nie za dobrze i tak tego nie jestes w stanie przerobic... ale ogolnie zaluje ze schodzilem z bombeczki i juz na pewno wiecej nie zrobie tego:hitman:

Back