Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Ja chodzę raz w miesiącu. Rozbicie + powięzi. Godzinka 150 plny.Raz w tygodniu to minimum.
600,-
![]()
Resztę rzeczy takie jak core, mobilizacja, rozciąganie, akupresura możesz robić sam jak podpytasz fizjo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja chodzę raz w miesiącu. Rozbicie + powięzi. Godzinka 150 plny.Raz w tygodniu to minimum.
600,-
![]()
Fantastyczna sprawa, taka mata. Nie raz uratowała, 15-20 minut leżenia i sporo bólu uwolnioneSam ze dwa razy wrzucałem info i nawet linka do tej maty.
![]()
tylko sie lezi?Fantastyczna sprawa, taka mata. Nie raz uratowała, 15-20 minut leżenia i sporo bólu uwolnione

Taktylko sie lezi?![]()
Można też na niej stawać, pobudzać nerwy w stopach, kłaść się na poslady, na brzuch, w zależności, gdzie masz podpinane. I to fajnie poprzez te igiełki wyciąga napięcie z mięśni, super sprawa. pomaga nawet przy sporym bólu
Ale sie tylko lezy, takze i ja sie zastanowieTo nie ławeczka sebka. Tu każda minuta boli.
![]()
Wyślij tą matę jeszcze raz. Chyba zakupie.To nie ławeczka sebka. Tu każda minuta boli.
![]()
tylko sie lezi?![]()
Kurwa, w końcu coś dla mnie!
Wyślij tą matę jeszcze raz. Chyba zakupie.

A ty daj namiary do swojego szamana, to podjade i przy okazji ciebie ustawie do pionu

A ty daj namiary do swojego szamana, to podjade i przy okazji ciebie ustawie do pionu![]()

ale jak to działa? Siadasz bądź leżysz na tym i ci mięśnie rozluźnia?@pyrazgr
Ja brałem z tej firmy, udało mi się dorwać wersję z dodatkowym pasem z kolcami. Dobre pod jazdę autem, ale nie chce mi się tej wersji szukać na aliegro
Mam przeczucie, że to akcja jak z garnkami jakimiśale jak to działa? Siadasz bądź leżysz na tym i ci mięśnie rozluźnia?

Kiedy renta przychodzi?Zamówione za ostatnie cebuliony![]()

Kiedy renta przychodzi?![]()
Wydajesz taką kasę to musisz się poczuć lepiej, prosteTo nie jest akcja jak z garnkami. Zajebista rzecz. Poczytajcie sobie jak to działa

Ja kupiłem za 80 zł, odczucia zajebisteWydajesz taką kasę to musisz się poczuć lepiej, proste
![]()
jutro bede sie odczuwalJa kupiłem za 80 zł, odczucia zajebiste