Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no nie mow,ze czekasz na wszystkie odcinki?Nie spoilerujcie bo nie widzialem
czy ja wiem czy to dobry pomysl? BCS nakrecone jest pod widza,ktory widzial BB i wydaje mi sie,ze jego tworcy chca ukazac nam przemiane Jimmiego McGilla w Saula Goodmana. Podobnie jak to bylo w BB z Waltem Whitem i jego przemiana.To jest nie głupi pomysł obejrzeć wszystkie odcinki BCS i potem BB będzie dobra kolejność czasowa.
No własnie miałem pisać, to co napisałem rano - BCS będzie zawierał akcję sprzed BB, tę w trakcie BB i to co było po BB. Przynajmniej tak kiedyś gdzieś czytałem. Więc automatycznie można zrobić sobie jakieś mini-spoilery. Poza ttym, w BB poznajemy dane postacie, a w BCS, jak przewinie się ktoś znajomy, to ktoś, kto nie oglądał BB i nie znał ich wczesniej, powie sobie "a, to tylko jakaś zbędna postać" jak ci deskorolkarze i znikną po danym odcinku.To jest nie głupi pomysł obejrzeć wszystkie odcinki BCS i potem BB będzie dobra kolejność czasowa.
Ktoś tu polecał The Wire i tak 1 sezon zajebisty wciągnął mnie mega, za to 2 sezon to totalna nuda, przewijam te odcinki, dopiero przy 8 sezonie jak McNulty wrocił do ekipy akcja nabrała tempa. Czy dalsze sezony tego serialu są jak 2 czy 1?

Moje alter ego.Bunk
A no i : Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit :)
Nie bluźnie 2 sezon w porównaniu do 1 to nuda, długo sie rozkręca - moje zdanie. Co do innych postaci to Omar i Stringer kozacy :)Nie bluźnij. I w serialu nie liczy się McNulty a Omar i Bubbles. Reszta to tło![]()
Pomęcz się, bo to jeden z najlepszych seriali jakie kiedykolwiek powstały. No i jeden z naprawdę nielicznych, gdzie im dalej w las, tym lepiejTak czytając ten temat, chyba dam trzecią szansę Breaking Bad, bo dotychczas strasznie męczył mnie ten serial - a zasadniczo główny bohater, który już chyba na zawsze zostanie w mej pamięci tatą Malcolma.

Zgaduję, że utknąłeś na pierwsyzm lub drugim sezonie? Fakt, to są sezony, które najtrudniej przetrwać, przynajmniej dla mnie tak było. Ale w połowie/pod koniec sezonu drugiego zaczyna się coś dziać i to jest jeden z niewielu seriali, gdzie z sezonu na sezon, do samego końca, serial jest tylko lepszy.Tak czytając ten temat, chyba dam trzecią szansę Breaking Bad, bo dotychczas strasznie męczył mnie ten serial - a zasadniczo główny bohater, który już chyba na zawsze zostanie w mej pamięci tatą Malcolma.
są gdzieś napisy do 2 odcinka? na chomikuj nic nie widziałemPo dwóch odcinkach Better Call Saul jestem wniebowzięty, myślałem, że ten serial będzie tylko odcinaniem kuponów po genialnym BB, ale cofam te słowa. Gilligan jesteś WIELKI !!!
Zanosi się na to, że Vaas z Far Cry 3 będzie miał ty większą rolę.