Gambit
UFC Middleweight
No ba, nominacja do Złotego Globu i inne nagrody z niczego się nie wzięły.W ogóle dobrze dziewucha gra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No ba, nominacja do Złotego Globu i inne nagrody z niczego się nie wzięły.W ogóle dobrze dziewucha gra.
No nie ma co się dziwić:) Świetna rola żeby się pokazać.No ba, nominacja do Złotego Globu i inne nagrody z niczego się nie wzięły.
No to mi się najbardziej podobało. A niby Kanadyjskie :DW ogóle dobrze dziewucha gra.
Pedalstwo irytuje, ale potem się o tym zapomina.Serio? Orphan black? warto? nie widzialem,nie slyszalem

No to mi się najbardziej podobało. A niby Kanadyjskie :D
A to do mnie nie trafiło.Trailer Park Boys
edit: to znaczy miala,ma dalej Da się, tylko musisz kliknąć na pasek narzędzi na ikonkę z emotką.czemu jak sie edytuje post to juz buzki nie da rady wstawic?

Myślę, że nie, bo ja nic nie zmieniałem :PMyslisz,ze wczesniej nie klikalem na pasek narzedzi z ikonka emotki?![]()
ja mam czasem jakies bugi na forum i musze wchodzic jeszcze raz, np nie widze cytowanych przez kogos rzeczy,te emotki itp itdMyślę, że nie, bo ja nic nie zmieniałem :P
dla mnie to nie problem i "dzieje sie" dosyc rzadkoTo zgłaszaj takie problemy administracji na bieżąco.
nie no mozesz obejrzec BCS tylko troche mozesz po prostu niezrozumiec pewnych rzeczy albo rozumiec je inaczej.BB za dużo do nadrabiania, wierzę, że BCS ma coś również dla tych, którzy od tego zaczną. Najwyżej od dupy strony zacznę, a potem tamto, co mi tam. Jak dobre to się uratuje ;-D
Widzę, że BCS jest często nazywane spin-offem Breakin Bad. Ale jakiś czas temu czytałem, że BCS będzie miał miejsce przed akcją z BB, ale potem też będzie "w trakcie" akcji BB i sceny po zakończeniu BB.BB za dużo do nadrabiania, wierzę, że BCS ma coś również dla tych, którzy od tego zaczną. Najwyżej od dupy strony zacznę, a potem tamto, co mi tam. Jak dobre to się uratuje ;-D
zgadzam sie dlatego lepiej zeby obejrzal po prostu Breaking Bad a pozniej BCS tzn o ile wogole posiada godnosc i rozum czlowiekaWidzę, że BCS jest często nazywane spin-offem Breakin Bad. Ale jakiś czas temu czytałem, że BCS będzie miał miejsce przed akcją z BB, ale potem też będzie "w trakcie" akcji BB i sceny po zakończeniu BB.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale jeżeli tak właśnie będzie, czyli BCS będzie obejmował większy czas akcji niż BB, to Bornik będziesz mógł sobie zaspoilerować t co się dzieje w Breaking Bad i jeżeli byś później oglądał ten serial (liczę, że obejrzysz tę perełkę), to już nie będziesz miał takiej zabawy, wiedząc co może się wydarzyć. Ja się własnie biorę za pierwszy odcinek BCS. @Scurvol

No ja jestem tego samego zdania.zgadzam sie dlatego lepiej zeby obejrzal po prostu Breaking Bad a pozniej BCS
Scurvol widzę, że nie 1 raz to piszesz i się zastanawiam co się za tym kryć ma :-Do ile wogole posiada godnosc i rozum czlowieka![]()
Kryje sie za tym ukryta, niezmierzalna nienawisc,pogarda i obrzydzenie do Ciebie i wszystkiego co z Toba zwiazane. Przykro mi, nienawidze Cie i nic na to nie moge poradzicScurvol widzę, że nie 1 raz to piszesz i się zastanawiam co się za tym kryć ma :-D