Seriale

oglądajcie The Knick jest dobrze, wystarczy obejrzeć początek, który jest dość mocny i później już nie ma bata, że przestaniecie oglądać

Trailer Park Boys zajebiste dosyc specyficzny rodzaj poczucia humoru,ma prawo do kazdego nie trafiac,moja eks tez mowila,ze to straszne gowno ale ona to miala najebane rowno :lol: edit: to znaczy miala,ma dalej

czemu jak sie edytuje post to juz buzki nie da rady wstawic?

no teraz juz sie da.Myslisz,ze wczesniej nie klikalem na pasek narzedzi z ikonka emotki? :wink:

TPB to dla mnie na pewno top z moich seriali. Inny ni wszystkie, ale to w nim zajebiste, całe perypetie trójki z Sunnyvale. Tego nie można tak od środka oglądać, trzeba od początku, żeby się wkminić, ale wiadomo, że niektórzy mają ograniczone poczucie humoru, inny wąskie czyli tzw. lepiej brzmiące - wyszukane ;-)

BB za dużo do nadrabiania, wierzę, że BCS ma coś również dla tych, którzy od tego zaczną. Najwyżej od dupy strony zacznę, a potem tamto, co mi tam. Jak dobre to się uratuje ;-D

BB za dużo do nadrabiania, wierzę, że BCS ma coś również dla tych, którzy od tego zaczną. Najwyżej od dupy strony zacznę, a potem tamto, co mi tam. Jak dobre to się uratuje ;-D
nie no mozesz obejrzec BCS tylko troche mozesz po prostu niezrozumiec pewnych rzeczy albo rozumiec je inaczej.

Widzę, że BCS jest często nazywane spin-offem Breakin Bad. Ale jakiś czas temu czytałem, że BCS będzie miał miejsce przed akcją z BB, ale potem też będzie "w trakcie" akcji BB i sceny po zakończeniu BB.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale jeżeli tak właśnie będzie, czyli BCS będzie obejmował większy czas akcji niż BB, to Bornik będziesz mógł sobie zaspoilerować t co się dzieje w Breaking Bad i jeżeli byś później oglądał ten serial (liczę, że obejrzysz tę perełkę), to już nie będziesz miał takiej zabawy, wiedząc co może się wydarzyć. Ja się własnie biorę za pierwszy odcinek BCS. @Scurvol

I odnośnie TWD jeszcze. Dopiero teraz ogarnąłem, skąd znam serialowego Noah'ę. Przecież to Chris z seralu Everybody Hates Chris, którego oglądałem za dzieciaka na Comedy Central! :D

Widzę, że BCS jest często nazywane spin-offem Breakin Bad. Ale jakiś czas temu czytałem, że BCS będzie miał miejsce przed akcją z BB, ale potem też będzie "w trakcie" akcji BB i sceny po zakończeniu BB.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale jeżeli tak właśnie będzie, czyli BCS będzie obejmował większy czas akcji niż BB, to Bornik będziesz mógł sobie zaspoilerować t co się dzieje w Breaking Bad i jeżeli byś później oglądał ten serial (liczę, że obejrzysz tę perełkę), to już nie będziesz miał takiej zabawy, wiedząc co może się wydarzyć. Ja się własnie biorę za pierwszy odcinek BCS. @Scurvol
zgadzam sie dlatego lepiej zeby obejrzal po prostu Breaking Bad a pozniej BCS tzn o ile wogole posiada godnosc i rozum czlowieka :tongue:

zgadzam sie dlatego lepiej zeby obejrzal po prostu Breaking Bad a pozniej BCS
No ja jestem tego samego zdania.
Poza tym, jeżeli obejrzysz najpierw BB, poznasz wszystkie postacie itd, to pote będzie ciekawiej oglądać BCS, gdzie będziemy chyba widzieć "poczatki" niektórych postaci, czy po prostu pojawiałyby się one w serialu, a my będziemy już ogrniać kto jest kim.

@Born2kill takie jest moje zdanie, zachęcam najpierw do BB :D Wybierz mądrze :D

o ile wogole posiada godnosc i rozum czlowieka :tongue:
Scurvol widzę, że nie 1 raz to piszesz i się zastanawiam co się za tym kryć ma :-D
Dobra, to jak tak mówicie to chyba sobie daruję Saula póki co. W skrócie ile jest sezonów BB i po ile odcinków ?;D Trwają 23-25minut, 40-45 czy 55-59? ;-)

@Born2kill tu masz wszystko http://www.filmweb.pl/serial/Breaking+Bad-2008-430668

Dzisiaj skończyłem Gomorrę. Pierwszy od dawien dawna serial,kiedy żałuję, że nie ma dalszych sezonów. Na samym początku raczej nic tego nie zapowiadało, ale od drugiego odcinka wciągnęło mnie na maksa.
Co chwilę się łapałem na tym,że próbowałem znaleźć jakieś pozytywne cechy u głównego bohatera zapominając o tym,że to przecież zepsuty do szpiku bandzior :)
Oby kręcili dalej.

Dzięki, choć nie widzę czasu odcinków ;-) Zakładam, że albo typowo 40kilka albo jednak jak niektóre kultowe seriale po blisko godzinę odcinki. To jednak prawie 1/3 więcej na odcinek, więc wolę wiedzieć jak rozplanować :-D

Gomorra ma być 2 sezon, ale po 2-letniej bodajże przerwie.

Scurvol widzę, że nie 1 raz to piszesz i się zastanawiam co się za tym kryć ma :-D
Kryje sie za tym ukryta, niezmierzalna nienawisc,pogarda i obrzydzenie do Ciebie i wszystkiego co z Toba zwiazane. Przykro mi, nienawidze Cie i nic na to nie moge poradzic :sad:

5 sezonów średnio po 13 ocinków po ~42 minuty. Warto ;)
Najlepsze zakończenie serialu ostatnich lat, niech to Cię zmobilizuje :P

Najlepsze to pewnie bez happy endu i jakieś zastanawiające....Chyba jako fani serialów jesteśmy masochistami, że lubimy takie zakończenia :-D
Scurvol, myślałem, że jakoś sensowniej wyjaśnisz i czemu godność człowieka widzisz poprzez obejrzenie akurat tego serialu, a nie innych, które i Tobie np przypadł do gustu :-)

Czyli jednak okej, no to dobrze. Ostatnio zauważyłem, że dziwne zakończenia są w modzie, niewyjaśniające.
1 i 2 sezon BB już mam, napisy też, 3, 4 i 5 będzie niedługo. Kiedy ja to kur...obejrzę :-D Ale jak wciągnie to pewnie znajdę czas kosztem innych rozrywek ;]

Ktoś ogląda BETTER CALL SAUL ? Jest to serial powiązany z Breaking Bad. Opowiada o tym adwokacie, który pomagał w praniu brudnych pieniędzy.

Back