Seriale

UFFFF, jestem po nowym odcinku SOA. Nie spodziewałem się pewnych rzeczy, tak czy inaczej - 120 minut trwa co jest ok

Dzięki Grześ

Byłem przekonany,że Gemma przeżyje wszystkich, tak samo, wydawało mi się, że Juice jakimś cudem sobie poradzi, to, że Jackie zabije Unsera to w ogól mi przez głowę nie przeszło. Jax już jest ostro świrnięty. To,że wszyscy spodziewają się jego śmierci, daje do myślenia, że może jednak coś wymyślili innego dla niego. Ale z drugiej strony, dzisiejsza rozmowa z Nero, o dzieciakach, była trochę jak pożegnanie oraz prośba, aby zajął się młodymi Tellerami gdy Jax zginie. Zakończenie może być oczywiste - śmierć głównego bohatera,albo całkowicie zaskakujące. Nie mogę się już doczekać i nie wiem jak oni w 120 minutach zmieszczą wszystko tak aby wyszło porządnie :)

Chciałem w sumie gifa z najlepszej sceny serialu zrobić, ale nawet jak dam w spoiler to ludzie klikną a potem będą płakać :D

Kurde, dopiero dzisiaj ogarnąłem, że Tully z SOA to Marylin Manson. Kogoś mi przypominał, a dopiero dzisiaj ogarnąłem, że to on :D

odcinek SOA zajebisty widac ze to juz koniec jazdy jeszcze tylko jeden odcinek :D @Grzechu
ta scene jak jax i wendy sie pyrcą??:)
ps.zakończenie serialu opatrzone coverem "Knocking on the heavens door" wiec mozna sie domyslac co bedzie:D

W ogóle jak to możliwe, że przegapiłem początek 7 sezonu Mentalisty? Miał być w styczniu, a zaczął się pod koniec listopada.

Też obejrzałem przedostatni odcinek SOA i nie będę oryginalny jak powiem że kilku scen się nie spodziewałem ;)
Ciekawe jakie będzie zakończenie bo twórcy serialu już nie raz potrafili zaskoczyć że człowiek zbierał szczękę z podłogi ;)

Mi najbardziej szkoda tego
starego gliniarza, kurwa koleś tyle nagiął dla SOA a tu go szaleniec odjebał

W sumie :

W sumie nie wiadomo po co go odstrzelił. Wiadomo, że skoro chciał zastrzelić Panią Teller-Morrow to musiał go zabić, bo tym razem stary by go wydał. No ale wszystko wskazuje na to, że Jax planuje wycięczkę do piekła/nieba więc to bez sensu.

Coś cicho o serialu o ojcu Jaxa :(

Co do zakończenia SoA
to ciekawą teorię przeczytałem. Kto zabije Jax'a?
.
.
.
soa4-500x287.jpg

"Gdy świętej pamięci Unser odjeżdżał do świętej pamięci Gemmy, to Chucky poprosił o przekazanie kilku słów. A jako, że ma dostęp do garażu, to pewne zrobi coś przy motorze Jaxa i ten się wypieprzy jak ojciec i umrze.
Flashforward o ~20 lat, Abel, Thomas i Lucius są w klubie, Wendy pełni rolę Gemmy, Nero jest mentorem w stylu ojca Opiego, Chibs jest szefem. Dzieciaki, teraz już dorosłe chłopy, znajdują dzienniki Jaxa... :D"

No i pamięta ktoś jeszcze jakie dawali szanse Unserowi na wygranie walki z rakiem w pierwszym sezonie :)

Last edited:
Kingdom 9 odcinek o ścinaniu fajny...już się nie mogę doczekać s01e10 i dwóch walk!
A kurator Ryana niezły przychlast :-|

Niezla rozkmina co do SOA, ale wydaje mi się ze Jaxa powinien zabić ktoś kogo Jax skrzywdził. Długo nie było murzyńskiego gangusa, może w ostatnim odcinku zabije on Zone pastora a w zamian za to jej syn zabije Jaxa. Something like that.

w tym serialu nic nie jest oczywiste i w finale bedzie jakis twist i bedziemy siedziec z opuszczonymi szczenami:)

Niezla rozkmina co do SOA, ale wydaje mi się ze Jaxa powinien zabić ktoś kogo Jax skrzywdził. Długo nie było murzyńskiego gangusa, może w ostatnim odcinku zabije on Zone pastora a w zamian za to jej syn zabije Jaxa. Something like that.

A ja nie zdziwie sie jak Nero to zarobi :)

Back