Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Od 3go spokojniej. Dziś w szóstym ma być niezła jatkaPierwszy odcinek trzeciego sezonu Rodu Smoka to niezły rozpierdol. Dalej jest podobnie?

coś umknęło, udało im się wydostać bo ktoś napadł na tę grupęJa nie wiem czy mi oko przyleciało, ale oglądam 4ep i nagle parawłóczęgów/kaleki chodzi sobie wolno po lesie, a przecież zostali złapani przez wojskowych....
Jestem na 4 odcinku i usypiam z nudów.Ja jak oglądam ten Ród Smoka to głównie co myślę, to że
sami sobie zgotowali ten los.oni wszyscy, łącznie z dwiema kobietami na górze chcących władzę dla swoich rodzin, są takimi debilami, bez myślenia, drygu, planu, konspiracji, że w wcale mnie nie dziwi, że ten Ród później upadł i prawie zniknął. Płaczki, brak charakteru, brak planu, spotkanie się starych przyjaciółek, no...
Chyba jednak nie... rozpoczął się ten sezon dobrze ale im dalej tym nudniej się robi.Od 3go spokojniej. Dziś w szóstym ma być niezła jatka![]()
Dokładnie , dwa pierwsze epy nawet niezłe, a teraz standardowo ssie.Chyba jednak nie... rozpoczął się ten sezon dobrze ale im dalej tym nudniej się robi.
Jedynie Daemon daje radę. I w sumie dla jego roli oglądam.Oglądam ten Ród Smoka i największym problemem tutaj jest beznadziejny casting aktorów. Nie fabuła, nie bitwy. To wszystko możnaby uratować gdyby nie beznadziejne wybory aktorskie. Rhaenyra czy jak tam ona się zwie, jest po prostu beznadziejna. Dostała rolę tylko za bycie obojnakiem. Aktorka grająca Alicent też z czasem przestała dowozić. Aktor grający Aemonda daje radę, chociaż postać poza byciem psycho też jest trochę niejaka.
I piszę to wszystko jako ogromny fan Gry o Tron. Nie wiem nawet czy skończę ten sezon, chyba spróbuję odpalić Rycerza Siedmiu królestw, ponoć lepszy od Rodu Smoka.
No trochę odstaje. Co nie znaczy, że jest słaby. Jedyny słaby sezon TD to czwarty. Zależy jak bardzo Ci się podobał pierwszy. Bo jak bardzo to bym jeszcze sprawdził drugi i trzeci. A jak nie byłeś zachwycony pierwszym to nie ma co oglądać kolejnych.Skończyłem TD sezon 1
Brać się za drugi(podobno znacznie odstaje od 1szego) czy atakować coś innego

True Detective sezon 1
Patrząc na dzisiejszy klimat świata to na czasie
Co do samego serialu, no majstersztyk, jakbym długi film oglądał, a nie serial.
Zakończenie dosyć szybkie było, ale sama "finałowa" walka to wynagradza
Nie mogę znaleźć minusów, by się przyczepić. Aktorstwo świetnie, Rust był zajebisty.
Rzeczywiście zajebiste @Mmayhem @Roshi @old snake
The light's winning![]()