Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Od 3go spokojniej. Dziś w szóstym ma być niezła jatkaPierwszy odcinek trzeciego sezonu Rodu Smoka to niezły rozpierdol. Dalej jest podobnie?

coś umknęło, udało im się wydostać bo ktoś napadł na tę grupęJa nie wiem czy mi oko przyleciało, ale oglądam 4ep i nagle parawłóczęgów/kaleki chodzi sobie wolno po lesie, a przecież zostali złapani przez wojskowych....
Jestem na 4 odcinku i usypiam z nudów.Ja jak oglądam ten Ród Smoka to głównie co myślę, to że
sami sobie zgotowali ten los.oni wszyscy, łącznie z dwiema kobietami na górze chcących władzę dla swoich rodzin, są takimi debilami, bez myślenia, drygu, planu, konspiracji, że w wcale mnie nie dziwi, że ten Ród później upadł i prawie zniknął. Płaczki, brak charakteru, brak planu, spotkanie się starych przyjaciółek, no...
Chyba jednak nie... rozpoczął się ten sezon dobrze ale im dalej tym nudniej się robi.Od 3go spokojniej. Dziś w szóstym ma być niezła jatka![]()
Dokładnie , dwa pierwsze epy nawet niezłe, a teraz standardowo ssie.Chyba jednak nie... rozpoczął się ten sezon dobrze ale im dalej tym nudniej się robi.