Najważniejsze, że 3 sezon potwierdzonyAle ostatni odcinek 2 sezonu Landmana pięknie siadł![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najważniejsze, że 3 sezon potwierdzonyAle ostatni odcinek 2 sezonu Landmana pięknie siadł![]()

Być może mam skrzywioną perspektywę odnośnie jego kultowości bo bardzo dużo dobrego słyszałem o nim wśród znajomych i stąd to przekonanie. Zgadzam się również z tym że jest to wymagający serial i nie da się go oglądać patrząc jednocześnie w telefon więc tiktokowe mózgi mogą nie ogarnąć, a to przykre w sumie bo zwiastuje rychły koniec tego typu produkcji które są wymagające i nie stawiają na pchanie w co drugiej scenie dialogów z ekspozycjąWydaje mi się, że Dark aż takiego kultowego statusu nie ma. Jest on bardziej niszowy i mniej przystępny niż np. takie stranger things, do którego jest często porównywany. Tym bardziej obecnie według mnie nowa, przebodźcowana widownia się od niego może odbić, bo on wymaga jednak sporo skupienia i uwagi.

cudowna sprawa aż mnie zachęcił do obejrzenia Batmana z 2022Nie oglądam nic, co najpierw nie zostanie nagrane w całości. Za dużo seriali zacząłem, które później były anulowane. Będzie cały to pomyślę.Jak wam się spodobał pierwszy odcinek Rycerza Siedmiu Królestw? Mi bardzo, póki co przyjemna powiastka w świecie Westeros bez mrocznego balastu Gry o Tron.
Nie oglądam nic, co najpierw nie zostanie nagrane w całości. Za dużo seriali zacząłem, które później były anulowane. Będzie cały to pomyślę.
lekko nużył ale do obejrzeniaJak wam się spodobał pierwszy odcinek Rycerza Siedmiu Królestw? Mi bardzo, póki co przyjemna powiastka w świecie Westeros bez mrocznego balastu Gry o Tron.

Ledwo by się załapał na konto premium.Który to z Was? Przyznawać się cohones kto dostał rolę w serialu, bo wiadomo że poza tym forum to nikt takich średnich nie ma.
Jak wiadomo konto premium naciąganeTylko Drzewiec sądząc po wieku spełniania te kryteria.
![]()

lepszy niz s02?Wreszcie nadrobiłem s05 Fargo. Fajnie się oglądało.

Nie no, tyle to nie ;)lepszy niz s02?![]()
tej, tej, kurwa, bez takich, ja w przyszłym roku kończę osiemnaście
tej, tej, kurwa, bez takich, ja w przyszłym roku kończę osiemnaście

Tak jak ja, nie wiem co za wyzwiska od staruchów... Oni mają wszyscy po 13 lat?tej, tej, kurwa, bez takich, ja w przyszłym roku kończę osiemnaście

Tak jak ja, nie wiem co za wyzwiska od staruchów... Oni mają wszyscy po 13 lat?
To by wiele wyjaśniało...